Затвориха "Лондонското око" заради стара бомба

Ще я вадят от Темза на следващ етап
25 юни 2017 19:22, Елка Василева
3
Затвориха "Лондонското око" заради стара бомба
Снимка: архив, Reuters

Една от най-известните забележителности в британската столица – „Лондонското око“ – беше затворена, а посетителите й спешно евакуирани, след като в река Темза беше открита неексплодирала бомба от Втората световна война.

Полицията и специалните полицейски сили блокираха целия бряг около обекта и близкото речно пристанище "Уестминстър", където винаги има стотици туристи от цял свят.

Блокадата продължи около един час, а по-късно полицията взе решение да отвори атракцията след извода, че няма опасност от експлозия.

Представител на полицията съобщи, че пространството около „Лондонското око“ в самия център на града ще бъде отново затворено на следващ етап, за да бъде извадено устройството, съобщи БНТ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: бомбаЛондонско око
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гражданската война още не е почнала - тея дето са ги довлекли от гз на географията и за това не стават. Виж Лондонистан е отдавна колониално превзет от разнообразни защитени от червената книга животни. Още спорят кои цветове да бъдат премахнати от флага, като едно е ясно - кафявото ще е основният цвят в новия флаг...
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стара бомба,стара кралица,стари престъпници и пед.ераси във властта-време е целия стар-капиталистически- свят да се закрие завинаги!
1
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лондонистан е целия в бомби и пожари и гражданска война. Меркел съсипа Европа повече и то Хитлер. Bреме е за нова берлинска стена oт едната страна немците от другата страна камиларите.