25 са жертвите на огнения ад на яхтата в Калифорния

9 души все още са в неизвестност
3 сеп 2019 10:21, Нели Христова
5
25 са жертвите на огнения ад на яхтата в Калифорния
Снимки: Reuters

Броят на жертвите на запалилата се лодка край бреговете на Калифорния продължава да расте. 25 тела са били извадени от водата, съобщават от BBC. Девет души все още са в неизвестност, а пет членове на екипажа са успели да се измъкнат от пламъците. Един от тях е с леки наранявания.

Още по темата

Пожарът избухнал около 3 часа сутринта, когато всички на борда са спали. Според шериф Бил Браун има вероятност бутилка с кислород или пропан да е избухнала, подпалвайки лодката, но все още не се знае с точност дали именно това се е случило.

Лодката е била в пълна изправност. До сега не е имало никакви произшествия с нея.

Онези, които успели да избягат от пожара, спели в основната кабина. Те се събудили и скочили във водата. Тогава се появил кораба The Grape Escape и ги спасил.

По думите на шериф Браун това е най-лошият сценарий, който може да се разиграе на яхта, когато по-голямата част от екипажа спи под палубата. Жертвите най-вероятно не са успели да се измъкнат от спалните помещения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голяма работа
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вероятно са се задушили, докато са спяли. Макар и малък, този кораб би трябвало да има пожарна алармена система, още повече, че сигурно е и с пасажерски клас. Ако е имало, защо не се е активирала? Защо на кораба не е имало вахтен от екипажа? И т.н. и т.н. А иначе там като отидеш Коуст Гарда те побърква от проверки.
2
2
 
9
 
! Отговори
rusnak преди 4 години
Само да питам, яхтата за ор гии ли е била?
1
1
 
8
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
А как изглежда огненият рай?