Трима убити и трима тежко ранени при нападение в Англия

Арестуван е либиец, според полицията не е терористичен акт
21 юни 2020 08:45, Анисия Иванова
35
Трима убити и трима тежко ранени при нападение в Англия
Сничка: БГНЕС

Трима души са били убити, а други трима са сериозно пострадали при нападението с нож в парк в английския град Рединг. Това се казва в официално изявление от местната полиция, цитирано от Франс прес. Оттам потвърдиха и че е започнало разследване за убийство, както и че инцидентът, станал снощи, не се третира като терористичен акт.

Арестуван е и един човек. Според „Прес асосиейшън“ арестуваният е либиец. Двама души със сериозни прободни рани са били откарани с хеликоптери на Бърза помощ в Кралската болница на графство Бъркшър в Рединг, съобщава БНР.

Медиите съобщиха за три жертви при инцидента и че двамата ранени в болницата са в критично състояние. Те цитират свидетели, че въоръжен с нож мъж е крещял нещо неразбираемо и е нанасял удари в областта на шията и врата на околните.

Полицията незабавно отцепи парка „Форбъри гардънс“ в Рединг и помоли гражданите да избягват района. По-рано в парка антирасисткото движение „Black Lives Matter“ проведе мирна демонстрация. От местната полиция заявиха, че случаят няма връзка с демонстрацията, която е приключила два часа преди инцидента.

Министърът на вътрешните работи Прити Пател писа в социалната мрежа Туитър, че е сериозно загрижена от съобщенията от Рединг.

Като "ужасяващ инцидент" определи британският премиер Борис Джонсън нападението, предаде Ройтерс.
„Мисля си за хората, засегнати от ужасяващия инцидент в Рединг“, написа Джонсън в Туитър, където в пост благодари на службите за спешна помощ, която се указали на пострадалите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
бай Иван преди 3 години
Трима не е терористичен,петтима полу терор,а над десет убити,съдът ще прецени.За един ден,как са установили,че не е ,че и след демонстрацията?
29
0
 
2
 
! Отговори
Басси удобнуту преди 3 години
Гооолям кеф да си недосегаем държавник с 10-15 тайни агенти за охрана , да ти проверяват храната и водата , да се возиш в бронирана кола ... и всичкото това за сметка на народа . Същия народ дето го колят и убиват по улиците щото не е толкова "импортънт" като тебе ... някакво си простолюдие длъжно да отделя за данъци от изкараните си с труд пари .. ... и ти след всяко убийство да караш ПР-а ти да пише съчувствени речи и да казваш със артистична салза в окото че много ама много ти е мъчно ....
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кмета на Лондон каза, че това е нормално и англичаните трябва да свикват. Под 50 заклани на месец не се брои за тероризъм.
27
0
 
1
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
издирват се производителите му и генетически свързаните с него ---ликвидират се всички ... пуска се във всички информационни мрежи ... така арабикумите - откачалки ще знаят какво очаква и целите им села производители на откачалки !!!!!!!!!!!!
26
0
 
7
 
! Отговори
Welcome to преди 3 години
Островът на Мюмюните!
25
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И нози път не е от най-мразените в Англия - българин, румънец или украинец, странна рабата
24
0
 
13
 
! Отговори
Език свещен преди 3 години
Анисия Иванова, "указвам" е дума, различна от "оказвам".Указва се посока (напр. с указателна табела), или използвана литература (в статии, книги). Оказва се помощ, съдействие, подкрепа, влияние, внимание и пр.
23
0
 
4
 
! Отговори
Desi преди 3 години
Този кошмар няма край.
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Удобно, неудобно, фактите са такива. Бил е либиец.
21
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Удобно е да е либиец, *** ако не е е неудобно.
20
1
 
23
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 години
Според "британската" "полиция", която позволява пакистанските у-роди да изнасилват английски деца, убийството на трима човека не е тероризъм.
19
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Големите вековни демокрации, разбирай най-големите вековни грабители и крадци в световен план, се напълниха с джа*гали. Муахахаха!
18
2
 
16
 
! Отговори
Teo преди 3 години
Блек лаивс метър ... *** уайт лайвс - не! Когато срещу теб е невъоръжен и си с нож е лесно, ама явно миролюбивеца като е видял ченгетата с патлаците и е хвърлил ножа. А до там се е стигнало, че ако му бяха напълнили веднага главата с олово без да питат (както трябваше да стане) - току виж създали нов Джордж Флойд английски вариант. И тогаз загрижените англичани да съберат 10-20 милиона за опечаленото семейство!
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По темата, малко встрани. Какво се случи с Докторът, който застреля плъх? Унищохиха човека и семейството му, защото е мъжки. Ако другото се бе случило, всичко щеше да е точно. Вие кога влязохте да Крадете и изнасилват цветни?
16
1
 
23
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Тия може да ги оправи само закон за лишаване от гражданство и незабавна екстрадиция на всеки имигрант нарушил по някакъв начин закона.Нека палавниците се върнат по дупките,откъдето са изпълзели!
15
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цветните разбират само от камшик и куршум. Другото са глупости. Ето поредният пример.
14
4
 
6
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 3 години
САЩ и Европс и без това ги чакаха граждански войни. Сега този вирус ще е катализатор. А и бая огнища има по оста Китай - Индия, Двете Кореи, Турция - Гърция. Русия - Украйна и тн.
13
0
 
13
 
! Отговори
малко лицемерно преди 3 години
И на френските министри от мислене за хората , 5 дена не се сетиха да пратят полиция и пожарна в Дижон...
12
1
 
25
 
! Отговори
Waffen SS преди 3 години
""Трима убити и трима тежко ранени при нападение в АнглияАрестуван е либиец, според полицията не е терористичен акт"" Разбира се ,че не е.Това е форма на неолиберализъм в действие.Трябва ло е да го интегрират в британското общество.
11
1
 
19
 
! Отговори
глас от тъдява преди 3 години
Ингилизите едва избутват до 8-ми клас и затова виковете "Е=mc2" са останали неразбрани за тях.