Лукашенко разговаря с Путин за ситуацията в Беларус

Той е на мнение, че протестите не са заплаха само за неговата страна
Обновена: 15 авг 2020 16:15 | 15 авг 2020 16:14, Нели Христова
85
Лукашенко разговаря с Путин за ситуацията в Беларус
Снимка: БГНЕС

Президентите на Русия и Беларус, Владимир Путин и Александър Лукашенко обсъдиха днес в телефонен разговор ситуацията, възникнала в страната след изборите за държавен глава и изразиха увереност, че всички проблеми скоро ще бъдат решени. Това съобщи пресслужбата на Кремъл, цитирана от ТАСС.

По-рано днес Лукашенко заяви, че иска да разговаря с Путин, като предупреди, че уличните протести са заплаха не само за неговата страна, предава БТА.

"Александър Лукашенко информира за ситуацията в Беларус след президентските избори. От двете страни беше изразена увереност, че всички възникнали проблеми скоро ще бъдат уредени. Главното е от тези проблеми да не се възползват деструктивни сили, стремящи се да нанесат ущърб на взаимноизгодното сътрудничество между двете страни в рамките на Съюзната държава", се казва в съобщението, предава БТА.

 


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Последните европейски сатрапи.
Ще дойде видовден и ще отговарят пред собствените си народи.
78
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде отиде да иска помощ от най големите узурпатори. Ужасна държава. Тероризира всичко около себе си. Ама, ще си платите отново. Съдбата никой не може да е излъже. Навремето сте платили с мн животи заРади глупостта си... И сега ще дойде време да платите. Не си учите уроците и не ставате подобри в раша.
77
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бацко като види зор и веднага се сеща за взаимноизгодното сътрудничество между Белорусия и Русия в рамките на Съюзната държава. За да получи съгласието на Путин за разговор днес, вчера Бацко тихомълком освободи задържаните в края на юли руски граждани, които веднага се прибраха в Русия.
76
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Агентите на ЦРУ избягаха в Литва и Полша и оттам ръководят въстанието.
75
1
 
4
 
! Отговори
Бате Гойко преди 1 месец
"Главното е от тези проблеми да не се възползват деструктивни сили, стремящи се да нанесат ущърб на взаимноизгодното сътрудничество между двете страни..."

Ем... Кой друг може да се възползва....?
74
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До път към нищото

Да. Мисля, че ВСИЧКИ беларуси ще предпочетат по-нисък стандард в Беларус, диктатор, който им такова таковата, и предстоящ глад и гражданска война.

Само в изгнилите мозъци на българските русофили.
73
3
 
18
 
! Отговори
път към нищото преди 1 месец
Ей Батка,Батка едно нещо има да направиш и още мълчиш!Обърни се към беларусите и ги попитай искате ли да заприличаме на евроатлантическа България днес-най-бедна в ЕС,прогнила съдебна система,корупция,наркомания,проституция,демогравски срив, управлявана от мафията !А преди 1989г. им завиждахме!Да им е честита евроатлантическата демокрация!
72
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На тези двама задника диктатурата им даде много, а лошата демокрация сега иска да им го отнеме.
71
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Наблюдател

Джудже е Путин,а Лукашенко е голям. Успя да опази Беларус 30 години,да лавира,да изкара най-доброто за наорда си в условия на демокартичен световне либерален терор,не е крал на макс като някои,а само достатъчно,и сега оказва сам съпротива на могъщите глобалисти,на които е легнал целия ЕС,Китай и дори Путин.
70
11
 
5
 
! Отговори
bosnak преди 1 месец
Разговаря с Путин сега стана ясно кой му спретна протести, КГБ са навсякаде
69
7
 
4
 
! Отговори
надежда преди 1 месец
Протестите отдавна са и в Русия но императора ще живее хиляда години.
68
22
 
15
 
! Отговори
напразни напъни преди 1 месец
Среща между двама нещастници които съвсем скоро ще бъдат осъдени от собствените си народи и от историята.
67
4
 
7
 
! Отговори
Чук и наковалня преди 1 месец
А по средата - вече не токова коравия Лукашенко. За да не сдаде на хищната демокрация, ще трябва да сдаде на хищната не-демокрация. (Разликата не е много съществена, колкото и да се пънат тук евротролчетата.) Разгледах внимателно клипчета и снимки от "честните опозиционни медии" в Беларус. Как грижливо са подбирани ракурсите и гледните точки, за да изглежда, че "хиляди, маса, народ" са излезли срещу режима. Истината е, че огромното мнозинство си седи пасивно вкъщи и чака да му решат съдбата.
66
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лукашенко със сигурност ще напусне Беларус, но едва ли ще отиде в Русия, там животът му не струва и една копейка след като не може повече да служи на миризливата руска мечка. Най-вероятно ще отиде в Китай където е скрил синчето си от 10-тина дни.
65
11
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 месец
Джуджетата диктатори са си лика прилика. Да се вземат!
64
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На 22.VI. 1941 г. хитлеристка Германия започва война срещу СССР, като направлението на главния удар минава през Беларус. В резултат на военните действия, Беларус пада в немски ръце след около една седмица. Това довежда СССР до границата на оцеляването, а на Беларус носи тригодишна окупация, отнела живота на всеки четвърти жител на страната. След Студената война, Беларус се превръща във фронтова държава, каквато е и до днес. Разговорът на двамата президенти е сигнал, че сега блицкриг няма да има.
63
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 59
Ти си невротизиран, недоучен и мало-у-мен хашлак, който не е ходил нито на училище, нито се е появявал в прилично общество! За да коментираш политиката би трябвало да прочетеш повече от една книга!
62
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Уточнили са кой да падне от прозореца на "съюзната държава" !
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 57
О-хо-хо............ватнишоко......виждам ти си от тия нено-р-ма-лните....пардон, бандеровските де-би-ли! Марш оттука, марш в куев да зигуваш на бандеровците! Гнус!
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Англичаните печелят битки само с подлост и използване на чужди хора.