Британци протестираха заради удължаването на локдауна

Борис Джонсън обяви, че мерките остават до 19 юли
15 юни 2021 09:42, Елка Василева
14
Британци протестираха заради удължаването на локдауна
Снимка: БГНЕС

Протест срещу удължаването на ограничителните мерки се проведе в Лондон. Около 500 души се събраха в центъра на британската столица, за да се противопоставят на решението на Борис Джонсън локдаунът да остане в сила до 19 юли, предаде Нова тв.

Още по темата

Късно снощи британският премиер обяви, че правилата за социално дистанциране няма да бъдат отменени на 21 юни. Той аргументира решението си с опасността от варианта Делта, който първо беше открит в Индия. Удължаването на мерките ще бъде използвано за ускоряване на ваксинационната програма на Великобритания.

Джонсън заяви, че в страната се наблюдава нарастване на заразените с около 64% на седмица, расте и броят на пациентите в интензивни отделения.

Вчера Великобритания регистрира повече от 7700 новозаразени с COVID-19 и три смъртни случая, което е ръст с 64 процента седмично.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предлагам на Били Гейтс да метне командата на правителствата по света и да добавят едно изречение в документите, които ваксиръте подписват преди ваксинация. "Завещавам цялото си имущество на Фондация Бил и Мелинда Гейтс". Сигурен съм, че ако по телевизията им кажат, че е за тяхно добро, дори и за момент няма да се усъмнят. А и честно казано не знам дали изобщо ги четат. Все пак там май пише, че са информирани за нежеланите реакции от ваксината, а кой и кога ги е информирал подробно не е ясно.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бе нали бяха с най-голям % ваксинирани в Европа. Кво стана?
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 11 - Саркастичен ли си? Или действително си без мозъчна дейност?
10
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, разочароващо е точно на финала да ти удължат страданието, но реалностите са такива. И аз бих бил много ядосан, но знам, че скоро идва края.
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"около 500 души" хахаха пропагандатае зашеметяваща! Около 500 000 ако бяхте написали, пак щеше да е доста смалено! Който владее медиите, той пише "реалността".
8
8
 
3
 
! Отговори
Кико преди 2 години
До анонимен: не се ваксинирай,един по малко! За англичаните не мисли,помисли за руснаците,те са в беда( но не признават)! - особености на характера им!
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Англичаните големи ритници взеха да отнасят. Междодругото, те с какво се ваксинират, АЗ ли? Нали от там идва тая ваксина?
6
4
 
18
 
! Отговори
Аз преди 2 години
От тези 500 човека ако има и 2 англичани ще си вържа Розова панделка. Англичаните не протестират. Те са хепи да си седят в къщи. Единствено им в мъка че клубовете са затворени ама пък отвориха пъбовете така че всичко е наред. А ако може да не ходят на работа и да отворят и клубовете щастието ще е пълно
5
5
 
9
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Цели 500 души протестират в 9 милионен град и това е новина !
4
4
 
32
 
! Отговори
бееее-е-е-е-е-е преди 2 години
А, ама нали бяха много ваксинирани? Ама нали ваксините работеха? Нали за ваксинираните щеше да има свобода? Ама нали....
3
1
 
37
 
! Отговори
Не! преди 2 години
Всеки който вижда медицина в тези "мерки" е луд!
2
3
 
35
 
! Отговори
Сплескан натовец преди 2 години
Има ли още неразбрали че ще ни въртят така с години докато не установят техния план за нов световен ред!?
1
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
каква изненада - лятото ще измислят 2-3 щама, есента грипчетата и без това налазват. целокупното кралско поданичество ще си седи затворено вкъщи и ще гледа цирковете на клоуна си министър председател по телевизора. и най-важното - ще се радва, че е сейф.