Съседка за секс... или за нещо повече

Съвети как да свалите сексапилната съседка
Обновена: 8 юни 2012 14:48 | 8 юни 2012 07:54,
67
Съседка за секс... или за нещо повече
Снимка: outnow.ch

Ако си падате по сладката съседка от шестия (или някой друг) етаж и сте сигурен, че няма нищо лошо в това да опитате да намерите път към сърцето ѝ ето и няколко съвета как да го направите, така че тя да не ви отхвърли и после да разкаже и на другите съседки, колко нахален и невъзпитан сте. Имайте предвид, че сексът със съседка може да е удобен заради това, че живеете близо един до друг, но също така може да ви донесе доста неловки моменти. Ето и как да ги избегнете.

- Не я канете на официална среща, защото рискувате да станете жертва на негативната ѝ реакция (може и да не ви харесва). За по-сигурно на първо време вместо на вечеря, я поканете да се присъедини към барбекюто в двора на кооперацията ви или на някакво друго събитие, на което тя ще има повече познати хора и физиономии.

- Друга добра идея е да организирате парти у вас и да я поканите като подхвърлите информацията небрежно, но все пак настоятелно и тя да ви уважи. Кажете ѝ нещо от сорта: "Ще правя купон и ще бъде доста весело, така че дори да нямаш проблеми със съня – ела."

- Най-важното е да бъдете търпелив в ухажването на съседката и да не я притискате. Трябва да ѝ предлагате помощ винаги, когато я видите, че носи тежко или че мести някакви вещи/кашони и т.н, като използвате момента да завържете по-непринуден разговор с нея.

- Има една статистика, че повече от 40% от всички двойки, когато са се срещнали за първи път, са живели на по-малко от километър един от друг. Тоест повечето са съседи по един или друг начин.

- Все пак е важно да използвате здравия си разум и да се уверите, че момичето наистина се интересува от вас и че е отворено към флирт. Това си личи по усмивката ѝ, по това дали търси погледа ви, дали ѝ е приятно да разговаря с вас и т.н.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: секссъседкасвалка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Статията е доста поучителна. Сексът със съседка, както и всяко друго нещо, си има две страни. Добра и лоша.
39
1
 
1
 
! Отговори
.... преди 10 години
До Анонименza jalost mnogo hora daje ne sa go gledali tozi film...i na snimkata ne sa 2 momi4eta a mom4e i momi4e kadur ot susedka za seks filma koyto v pro4em e edin ot lubimite mi :)
38
8
 
8
 
! Отговори
STIGA be преди 11 години
Вече всяка втора статия е недовършена и хоп айде идете в тялото-бе-ге.аман бе
37
1
 
3
 
! Отговори
до 44 преди 11 години
Бил е вероятно недостатъчно неграмотен и просташки, тук се толерират такива коментари, и моят изтриха онзи ден, а бях написала само, че с мъжа ми започнахме връзка като съседи за кекс първо
36
1
 
7
 
! Отговори
сайта се посещава преди 11 години
от много неграмотни и психически неуравновесени хора !!! Защо изтрихте коментар 42 и какво лошо е написала ?! Цитирам какво е писала : бедна ви е фантазията онази вечер какъв секс правих със съседа ! И какво му има на този коментар ,че го изтрихте ?!Да ви се чуди човек на акъла!
35
1
 
6
 
! Отговори
суингър до 42 преди 11 години
А иначе си "моралистка" нали?! Лъжеш мъжа си ,че обичаш само него и очите ти не поглеждат към друг мъж! Оправдавам те само ,ако мъжът ти е *** и ти говори приказки от рода : ти си само моя ,не можеш да правиш секс с друг ,не мога да гледам как правиш секс с друг пред очите ми ,въпреки че и аз ще правя секс с друга пред очите ти ! Ако мъжът ти е такъв ,изневерявай му ,заслужава си го !
34
2
 
5
 
! Отговори
много вярно преди 11 години
В брака има един период когато сте влюбени в половинката си и очите ви не поглеждат някой друг човек ! Но след няколко години секс само с този любим човек започвате да се оглеждате и за съседки /съседи/ , приятелки на жена ви /приятели на мъжа ви/ ! Абе свят като цвят ,иначе всички се правят на моралисти и говорят "за вечната любов", а в главите им се мътят "тъмни" фантазии ! Помислете реално и ще се уверите ,че СУИНГА е най-доброто решение ,разнообразяване на секса с приятелски семейства !!!!
33
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
aaaa
32
1
 
3
 
! Отговори
ъъъъъ....... преди 11 години
Взехте идеята от "Етажна собственост" ли бе? Ама София не е само "Надежда" и не всички съседки са съгласни и закъсали...
31
1
 
9
 
! Отговори
байо от село преди 11 години
Ние на село ухажваме по-практично - я мотиката ще и поносим до нивата, я ведрото с мляко ще занесем до вкъщи ,ама до друго не стигаме ,че наште селянки са здрави и яки ,може и бой да ядем. Караме я умната ,че иначе..
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Егати и тъпия съвет. Вместо това - вземате си жена от другия край на града, а съседките си ги оставяте за секс. :)
29
2
 
12
 
! Отговори
Употребен преди 11 години
И аз веднъж се натресох без да искам на една съседка, извика ме уж и сменя изгоряла лампа а тя заключи вратата и скри ключа в сутиена. После нямаше мърдане, изпомпи ми всички жизнени сокове ненаситницата. Едва се добрах до моята врата после. Сега избягвам да правя услуги на съседки или само пред свидетели....
28
2
 
3
 
! Отговори
kolo преди 11 години
eiii nemali nekoia dama svobodna dovolna chte ostane
27
1
 
6
 
! Отговори
Уорлик преди 11 години
Какви съседки, аз си имам обслужващ персонал. И бодвам често в Хепито :)
26
1
 
7
 
! Отговори
asd преди 11 години
Ако...тогава две несправедливи присъди ще разбият две влюбени сърца или дупета.
25
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А някакъв съвет как да вдигна самолета? Да не се излагам после пред съседката де ...
24
2
 
34
 
! Отговори
Гошо Пернишкия преди 11 години
Ужас, моите съседки са все годзили. Пак съм прецакан!
23
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е яма толкова безсмислена статия
22
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А на чушкопек става ли да я поканя?
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Снимката по горе е кадър от филма ,,Съседка за секс'' ;)