Знаците, че гаджето ви си пада по своята "приятелка"

Фразата „Ние сме само приятели“ не трябва да ви заблуждава
Обновена: 27 апр 2014 22:39 | 27 апр 2014 22:21, Теодора Драгоева
4
Знаците, че гаджето ви си пада по своята "приятелка"
Кадър от филма "Шаферът"; Снимка: outnow.ch

Темата за това дали наистина съществува искрено приятелство между мъжа и жената е неизчерпаема. Факт е, че има случаи, в които подобен феномен се наблюдава в продължение на години. Много често обаче, след време приятелството преминава в любов. Ето защо едва ли може да се даде еднозначен отговор на загадката „Приятелство между мъж и жена – мит или истина“.

Ако вие сте от жените, чието гадже има приятелка или приятелки, то неминуемо ще се дразните и винаги ще се питате къде е приятелската граница и има ли изобщо такава. Като всяка дама, вие трябва да се доверите на своята интуиция. В случаи, че почувствате, че вашият партньор е прекалено близък със своята „приятелка“, задължително трябва да се огледате за издайнически знаци.

Ето и кои са нещата, които ще ви подскажат, че гаджето ви си пада по своята тя-е-само-приятелка:

1. Вашият инстинкт.

Дори да не го осъзнавате, това е нещо, което ви подсказва, че трябва да обърнете по-специално внимание на ситуацията. Може би вашият партньор е злоупотребил с добротата ви? В случай, че инстинктът ви подсказва, че гаджето ви си пада по своята приятелка, не игнорирайте това чувство, а час по-скоро проверете дали това е истина. След това може да говорите с половинката си относно своите страхове и притеснения, за които не трябва да се извинявате.

2. Той флиртува с нея и тя с него.

Налице е безобиден флирт, който едва ли ще бъде наситен със сексуални намеци, но пък ще разпознаете достатъчно убедително чрез езика на тялото. Обърнете внимание на начина, по който гаджето ви и неговата приятелка си говорят, когато са заедно. Спомнете си времето, в което вие сте започнали да излизате. Виждате ли някаква прилика?
Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
1
 
! Отговори
blabla преди 9 години
Vaaiiii kakto cheta tova mai az baia si padam po moi priatel!Che na vsichkoto otgore gadjeto go revnuva tochno nego, kakto statiata kazva!Kvo sha praim sega?Dobre che sam jena i moga da se kontroliram i da ne pravia gluposti. :)
2
1
 
0
 
! Отговори
E преди 9 години
I az ste go zapoznaq s moq "samo mnogo dobar priqtel"...i taka ,po priqtelski ste karame :)
1
1
 
0
 
! Отговори
Pena girginata преди 9 години
miliat mi ne e takuv v li4en plan , garantiram za 4oveka si !