Какви грешки в секса допускат жените най-често

Кои са навиците, които превръщат една жена в некадърна любовница
Обновена: 27 май 2014 23:01 | 27 май 2014 23:00, Теодора Драгоева
31
Какви грешки в секса допускат жените най-често
Кадър от филма "Мач пойнт"; Снимка: outnow.ch

Всяка жена (това важи и за всеки мъж) се надява да е добра в леглото или поне партньорът ѝ да е доволен от нейното представяне между чаршафите. Никой не иска да мисли за себе си като за некадърен или неопитен любовник, но в същото време не всеки е готов да се раздава на максимум в секса поради различни причини - морални задръжки, неудобство, мързел, непросветеност по темата и т.н.

Няма абсолютно нищо лошо в това човек да опитва да прилага нови неща по време на полов акт не само за да впечатли половинката си, но и за да направи сексуалнния си живот по-вълнуващ. Вижте кои са най-често срещаните грешки в секса, които жените допускат и без да искат, минават в графата "пълно дърво в леглото", а мъжете мечтаят за фурия....

1. Никога не инициират половия акт

Това е може би най-често срещаната грешка на жените по отношение на секса. Не разчитайте на партньора си всеки път той да ви подканва за ласки. Ще дойде момент, когато и той ще се умори да поема инициативата. Правейки първата крачка към секса, вие показвате на своя любим, че държите на интимността си с него. По този начин вие му демонстрирате, че изпитвате ​​наслада от секса с него и че го желаете, а това действа възбуждащо на самия мъж.

2. Лежат пасивно в леглото

Не стига, че много жени изобщо не инициират секса с половинката си, но и когато нещата започват да се случват по негово желание, те стоят пасивно в леглото и очакват мъжа "да свърши цялата работа". Бъдете по-страстна. От време на време поемайте контрола и направлявайте акта.

3. Забравят да стимулират ерогенните зони на мъжа

Мъжете притежават много ерогенни зони, далеч от областта на половия си орган. Някои мъже имат чувствителни зърна на гърдите, други обичат да стимулират зоната около врата им, да ги галят по косата, дупето и т.н. Забележете какви са ерогените зони на вашия партньор и не ги забравяйте по време на секс.

Още по темата можете да прочете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
2
 
! Отговори
Ужас :) :) преди 9 години
Трябва да им стимулираме зърната, ...Ха ха , докато мъжете станат по женствени !Има една снимка : " Еволюцията на Мъжа " ..... От първобитния човек - до красив мъж и последния стадий - ЖЕНА !
18
1
 
6
 
! Отговори
Изверг преди 9 години
Най голямата грешка на повечето жени е ,че не се подмиват.Намацали са се с червила , пудри и сенки ,а като си събуят гащите смрад.
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДОПУСКАТ ГРЕШКА ,ЧЕ 80 % СА ДЪРВЕТА В ЛЕГЛОТО ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ!!!
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В този сайт има място и за простаци, които боравят само с фантазията си.Не си струва жена да се напъва да прави удоволствие на някой, който не е сигурно, че е мъж.Търкулвам се от смях, че някой пише, че повечето жени били нам какви...Пипнал ли си поне една жена, да не говорим за повечето от половината?!Не са мъже тези, които голям го вадят и говорят за пари - нито ставате по-мъже, нито по-привлекателни.Винаги сте си комплексирани.Жената не е да обслужва някой, мислещ се за мъж.
15
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
#4 Не пускат отзад.Най-голямата им грешка
14
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мдааа, повечето жени са пълни дървета, мислят си, че от тях се иска единствено да си вдигат краката...и после да родят
13
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имах една приятелка дето беше на диета...СЕКС и ябълки...Аз и казвах че ябълки нямам и правихме секс по 5 пъти на ден!На третата година отиде за ЯБЪЛКИ и се ОМЪЖИ ...Материялен свят...ЕВРЕЙКИ
12
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голяма гледка на един *** семка от диня!Ама пак и го набутах...
11
1
 
8
 
! Отговори
polegnala todorka преди 9 години
I az legam i vikam :-gotova sum,po4vai me....
10
2
 
12
 
! Отговори
Клатикурец Безпаров преди 9 години
Не дават без пари ! А пари сега няма , криза е. Карайте на помощни средства тогава.
9
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Глупости! Женският свян и мъжкото желание са най - добрите изяви и красотата на отношенията между двамата.Поне беше до преди време.Сега се пропагандират и налагат войнствени тъпанарки или някакви мързелани като ,,авторката'' на статията, която сигурно не е прочела какво е довлякла тук.
8
6
 
17
 
! Отговори
Мъж Чесно преди 9 години
До Анонимен До Мъж ЧесноЕ Какво, домашното насилие си беше ежедневие тогава... Дори нямаше закон против него, а напротив се приемаше за геройство да я вкараш в пътя с физическо насилие. А за проституцията да те светна-наричат я най-древната професия- има я и ще я има, а и не мисля, че е няшо лошо ако се регулира в накаква рамка.
7
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Мъж Чесно"червените *** нали не признаваха жената за човек и домашното насилие се толерираше"Разчита се, че потребителите са дотолкова оглупяли, че освен че ще повярват, че е имало домашно насилие при комунизма, няма да направят проста аритметика, че жените, които през 2014 г. проституират, са били родени след като комунизма вече не е съществувал.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бьлгарките знаят ли?! Малко ме сьмнава да те е огряло. Според мен нямаш никакви шансове и сега те тресат бесовете..Нормално е да ти е такава реакцията.
5
2
 
7
 
! Отговори
m0501 преди 9 години
4-ti da pravi6 sravneniq mejdu razli4ni jeni i natzii e neuvajenie kum samite jeni, 4uvstvuvai se napolovina otgovoren kogato tq ti stoi kato durvena pruchica. I za kakvo da im e prosteno na bulgarkite kato tvoite popadeniq sa neuda4ni.
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нямам ерогенни зони, какво да правя докторке ?
3
25
 
13
 
! Отговори
Мъж Чесно преди 9 години
Предполагам българката е изпростяла толкова много през комунизма, понеже червените *** нали не признаваха жената за човек и домашното насилие се толерираше. И редица *** са се възползвали от тази промоция така да пречупят жените в бг, че вече да не са в час и да мразят мъжа и да го тормозят докато го уморят. Ся не оправдавам тва че са ненормални и мръсни и зли, по-скоро откривам логиката зад това им държание.
2
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Михаела къде е?
1
3
 
51
 
! Отговори
ха ха преди 9 години
Само специалистки в този сайт...Браво!