Скъпа, нали си на диета, а пак ми изяде картофките?!

Женското поведение остава мистерия за мъжете
19 яну 2015 20:28,
1
Скъпа, нали си на диета, а пак ми изяде картофките?!
Снимка: Архив Reuters

Всеизвестно е, че мъжете не разбират жените. Дамите обаче могат да се заинтригуват от резултатите от проучване, които разкриват кои техни практики будят най-голямо недоумение сред представителите на силния пол, пише в. "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Анкетата, направена сред 2000 мъже във Великобритания по поръчка на мебелната компания "Хамъндс", показва, че колебливите настроения на жените хвърлят в най-голям смут представителите на силния пол.

Мъжете недоумяват също защо пазаруването за дамите не е просто ходене на пазар, а социално събитие. Съдържанието на тежките и претъпкани дамски чанти, необходимостта на жените от скъпи прически и постоянните им диети също карат средностатистическия мъж да се "почесва недоумяващо по главата".

Едно от нещата, за които мъжкият мозък няма логично обяснение, е защо жените ходят по двойки в обществените тоалетни.

Без да разбират причините, представителите на силния пол са научили от опит, че нежните им половинки често таят гнева в себе си и помнят абсолютно всяка изречена дума. Другото, което им убягва, е защо дамите смятат, че мъжете са в състояние да четат мисли.

Други практики, които мъжете така и не успяват да проумеят, са защо жените говорят "с векове" по телефона и защо твърдят, че нямат какво да облекат, докато седят пред преливащи от дрехи гардероби. Недоумение сред мъжете буди и времето, необходимо на техните партньорки да се приготвят за излизане.

Сред останалите "женски" неща, непонятни за представителите на силния пол, са също манията на дамите по чантите и обувките, способността им да стоят с часове в магазина и в крайна сметка да не купят нищо, склонността им да купуват дрехи и обувки, които след това никога не носят.

Мъжете също така недоумяват защо представителките на нежния пол слагат в кревата допълнителни възглавници, които така и не използват, защо постоянно искат да говорят за чувства, защо в ресторанта си поръчват салата, а след това изяждат пържените картофи на партньора си, защо плачат на филми и говорят за героите от сапунки сякаш ги познават лично, защо заспиват на филми, защо никога не излизат без грим и защо лакират пръстите на краката си дори през зимата, защо винаги карат мъжете да изхвърлят боклука и защо не могат да живеят без шоколад.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари