Какво не знаете за женския оргазъм

Съществува така наречената „пропаст“ в оргазма
13 фев 2015 23:00, Михаела Лазарова
25
Какво не знаете за женския оргазъм
Снимка: Outnow.ch

За мнозина темата за секса е табу. Женският оргазъм пък за много мъже, а и за някои жени си е направо тера инкогнита. За да развенчаем заблудите и мистериите, ще ви представим 10 абсолютни факта за женския оргазъм. 

1. Оргазмите облекчават болката 

Имате главоболие? Тогава не се извинявайте с него пред мъжа си, защото не ви се прави секс. Главоболието е често използван претекст от жените. Но те не си дават сметка, че сексът ще им помогне да го премахнат.
По време на оргазъм се отделя окситоцин, който релаксира тялото, влияе добре на различни емоционални състояния, а има и болкоуспокояващ ефект. 

2. Употребата на презервативи не влияе на качеството на оргазма 

Много митове разпространяват схващанията, че презервативите влияят на качеството на оргазма. В действителност, презервативите могат да помогнат на двойката да изпита по-добър оргазъм. За жените специално няма абсолютно никакво значение дали ще употребяват кондом, или не. 

3. 30% от жените имат проблем с достигането до оргазъм 

Ако някога сте имали проблеми с оргазма – успокойте се, не сте сами. Има още жени по света, които страдат от подобен проблем. 

Дори и жените, които нямат проблеми с либидото и оргазма, понякога страдат от недостатъчно задоволяване.

Една на всеки 3 жени не успява да стигне до оргазъм по време на секс най-вече при вагинална стимулация. Затова мъжете трябва да са по-изобретателни и да включват и други похвати.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: оргазъмженисекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Знам ,че не е мой проблем!
13
0
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
15и - той може да ви разкаже за симулираният оргазъм, като гледам кво е писал надали е виждал нещо друго
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 8 и 12Вашите жени и те така просто им се случи, и не знаят точно как. Сега са щастливи и се чувстват отново живи защото за първи път разбраха какво е оргазъм!Животът е твърде кратък за да бъде прекаран в лъжи и заради какво? Децата (които знаят, но не им пука) , апартамента, парите...
11
1
 
13
 
! Отговори
анализатор преди 9 години
Като гледам мъжките постове, направо изтрещявам!Но понеже съм завършил психология, анализирам....Комплексари , бедни, нещастни, безпарични, това сме ние. И търсим съответсващи жени, за да се почувстваме силни...... Жалко. Жалко и това, че изборът е толкова голям. Жената трябва да се боготвори, не да се приема като *** за к*р.Всички народи, приемали втория пример, са два века назад. Аз приемам жените, като нещо , което е дар от Бога, и той ме дарява постоянно.ЖЕНИ, ОБОЖАВАМ ВИ!
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам за пропастта в оргазма, но в личният живот на Михаела със сигурност има пропаст.
9
0
 
5
 
! Отговори
до опитен преди 9 години
Опитен, сори братко, ама се занимаваш с някакви девойчета... Пробвай с жена! Ще си говориш сам! Нищо лично, просто и аз мислех така, до преди да срещна жена!
8
3
 
3
 
! Отговори
до 8 и 9 преди 9 години
Разбирам те.... Аз съм в идентична ситуация. Не бях правил никога това, 20г брак. Просто се случи, не знам как. Сега съм щастлив, не нараняваме никого, ЧУВСТВАМ СЕ ОТНОВО ЖИВ!Сигурно просто така сме устроени, инстинкт, "низки страсти", ако щеш го наречи, но "моралистите" според мен, просто ги е страх да излязат от руслото на ежедневието... И се гордеят с верността си. Аз просто искам да съм жив!
7
8
 
1
 
! Отговори
Опитен преди 9 години
До сибирска--5;От опит зная. Жените не могат да издържат повече от 50 мин. Коя сърцето и ще изскоч1и,друга я заболяла, друга краката и омаляли и др.За 50 мин. свършват 8 пъти. Една единствена съм улуил да издържи 2 часа и то насила. Това е.
6
3
 
0
 
! Отговори
Sofia expert преди 9 години
Момичета ако имате проблем с оргазма елата в моя кабинет да поговорим за това.Предлагам бързо и ефективно ПРАКТИЧЕСКО решение на вашия проблем.
5
4
 
5
 
! Отговори
до сибирска преди 9 години
Ддискретност, ненараняваме никого, това си е само наше! Толкоз! И ако щете вярвайте, обичам жена си! 25г брак. Почвам да броя минусите....П п. Пропуснах да кажа че съм на 47.
4
5
 
3
 
! Отговори
до сибирска преди 9 години
Боже, колко си права ти! Не си го признаваме ама, мъжете сме си дървари в по-толямата си част, това е тъжната иснина.Не се хваля, просто искам да кажа, че има различни жени и различни мъже.Имам приятелка, 33-годишна, с мен е само заради преживяването, никога не е била меркантилна, просто си пасваме уникално, знаем си мястото и се наслаждаваме от това, което могем да вземем от живота! Сега ще гракнат моралистите, да, омъжена е, аз съм женен, какво от това! Заедно сме от 4 г ...
3
1
 
8
 
! Отговори
бачкатор преди 9 години
Ако види моето протмоне не оргазъм а ше получи пристъп на смях и желание за светкавично изнасяне от моята бърлога....
2
5
 
16
 
! Отговори
Правилно! преди 9 години
Как да докарате само за 5 секунди една жена до оргазъм?Правилно!Като и покажете портмонето си!
1
3
 
24
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
Говорят си двама приятели:- абе ти твоята таковаш ли я е другата дупка- да бее, да не съм луд, да вземе да забременнее!