Отличителните черти на жената Везни

Какво е нейното отношение към различните аспекти на живота?
10 юни 2015 08:22, Теодора Драгоева
13
Отличителните черти на жената Везни
Ким Кардашян; Снимка: Vogue, Australia

Жената Везни се слави със своята честност, справедливост и с това, че успешно умее да балансира в живота. Тя притежава дар слово, затова обикновено няма проблем, когато става въпрос за комуникация.

Представителките на тази зодия се славят още със своята харизма, която им помага да привличат хората около себе си. Те са една прекрасна комбинация между логика, хаотични емоции, недостатъци и чар.

Хубавото е, че жената Везни лесно би признала грешката си, стига разбира се, да я убедите в истинността на позицията си.

Жената Везни и приятелството:
Тя често се колебае и трудно взима решения, което понякога може да дразни хората около нея. Въпреки това дамите с тази зодия са чудесни приятели и винаги се съобразяват с желанията на най-близките си хора от приятелския им кръг. Те имат развито чувство за справедливост и обичат компанията на своето семейство и приятелите си. Обикновено жената Везни се разбира чудесно с представителки на зодиите Лъв и Стрелец.

Жената Везни и кариерата:
Тя винаги е нащрек и обича да научава нови неща. За нея са подходящи всички видове професии, изискващи упражняване на интелекта ѝ. Дамите със зодия Везни се нуждаят от разнообразие в работата си, хармония и редовен обмен на идеи. Те се характеризират с голям идеализъм и чувство за справедливост. Жената Везни се справя добре с лидерските и организационни роли. Ето защо тя може да бъде много амбициозна, докато достигне до своята професионална цел. Въпреки това дамите с този зодиакален знак винаги са готови да си сътрудничат и да помагат на другите.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
до драматурга преди 7 години
До АнонименЗодиакалният знак определя характера само донякъде, има и други важни неща. Да познаваш една везна не означава да познаваш всички !
7
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените везни са "драма куин" целия живот все драма, все недооценени, вечно оплакващи се и мрънкащи, комплексирани, дребнави и като ти увисне на врата няма оттърване, целия ти живот тряа да се върти около нея, забравяш приятели, познати и слушаш как им минава живота ден по ден, разказан в хронологичен ред...
6
1
 
8
 
! Отговори
Кантар преди 7 години
Не сте им хванали цаката и са неудовлетворени и притеснени, за туй са истерясали...
5
7
 
3
 
! Отговори
Сър Пичук преди 7 години
Везните са всепризнати устни специалистки.
4
3
 
12
 
! Отговори
bandit преди 7 години
не е лъжицa зa всеки ;d
3
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много зле.. несигурни и "хлъзгави". не може да им се има доверие
2
4
 
11
 
! Отговори
знайко преди 7 години
абе вие сте се побъркали.сега ли е времето да пишете за тази зодия????
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАЙ голямата разликае 4е само още 11 зодий са равни на тях Другите са по зле ДДД