Женските ерогенни зони

Вижте къде да заложите
23 авг 2015 22:40, Михаела Лазарова
12
Женските ерогенни зони
Снимка: Outnow.ch

Сексуалните удоволствия могат да се подсилят по безброй начини, стига да знаем как да стимулираме точното местенце. Мъже, длъжни сте да се постараете малко повече върху женските ерогенни зони, ако искате да задоволите любимата си!

Скалп

Много хора биха се учудили, че скалпът се брои се ерогенна зона, но това е факт. По него има богата мрежа от неврони, които чрез правилната стимулация доставят невероятна наслада и разпалват любовната игра.

Докосвайте с върха на пръстите си косата на половинката си. След като вплетете пръстите си дълбоко в косите й, масажирайте нежно скалпа. Правете това, докато целувате врата й и ще я предразположите.

Врата

Едно от най-силно ерогенните места е вратът. Той е и зоната, на която мъжете обръщат много повече внимание, от която и да е друга зона.

Преместването леко надолу към деколтето обаче може да се окаже много добър ход. Избягвайте заседяването на едно и също място, защото нервната система свиква с дразнението и възбудата отслабва.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
лични наблюдения преди 8 години
българките от мизерия и глупота станаха фригидни!
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като ми бръкне в портмонето и се възбужда.Това е най-силната ерогенна зона
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това със смученето на пръстите носи повече удоволствие на смучещия отколкото на жената. От опит говоря.
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам за Минко ама при мен е такава суша че няма на къде.Добре че измислиха порното в нета.Минко разкрий ни малко от твоите тайни как ги сваляш и винаги ъи връзва.Освен ако не измисляш де..