Брак с представител на зодия Водолей

Дамите, родени под този зодиакален знак, не встъпват лесно в брак
1
Брак с представител на зодия Водолей
Снимка: Reuters

Представителите на зодия Водолей са интересни личности. Винаги успяват да направят впечатление. Любопитни са, амбициозни и постигат големи успехи в работата си. Имат богато въображение и са добри слушатели. Но какъв брак ви очаква с представители на тази зодия?

Жената Водолей в брака

Дамите родени под този зодиакален знак не встъпват лесно в брак. Въпреки това от всички нежни представителки на зодиакалните знаци, те са най-подходящи за семейство. Талантливи, интелектуални личности и много адаптивни.
Приемат предизвикателствата на деня, многото служебни ангажименти, а в края на деня винаги намират сили да се погрижат за любимите си хора. Дамите Водолеи са не само изключителни домакини, но преди всичко приятели на половинките си.

Като персонаж всяка представителка на знака е самостоятелна, не твърде емоционална, щедра, благородна и понякога тази й черта измества нейните лични нужди, за да може да бъде отдадена на другите. За да може един мъж да я впечатли, той трябва да бъде достатъчно умен и интересен като личност. В любовта си към него, тя е вярна, но иска да не й бъде ограничавана свободата.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
10
 
0
 
! Отговори
Спомням си такъв мъж преди 5 години
Всички знаехме, че още като студент търсеше изгоден брак.Успя да прилъже момиче с тежко хронично заболяване, но дъщеря на велможа от провинцията.Тъстът го прецени и отказа да им купи жилище в Сф, да отидели при него.Момичето си замина за там, "Водолеят"остана в Сф. Продължи да търси щерки от върхушката,представяше се за ерген навлече си беди, но направи и друга гадост.Заедно с брат му /келнер,също женен/ излъгаха две момичета от провинцията и ги използваха за любовници, представяйки се за ергени