Как подлагате на стрес отношенията си с любимия?

5 елемента от вашето поведение, които изнервят половинката ви
3
Как подлагате на стрес отношенията си с любимия?
Снимка: outnow.ch

Фундаменталната разлика в начина, по който мъжете и жените комуникират може да вкара сериозен стрес във връзката. Ключът към здравите и щастливи взаимоотношения без конфликти се крие в това да разберете кои елементи от вашето поведение могат да побъркат и изнервят любимия ви и как да го избегнете.

Постоянната тревога

Жените са детайлни, те планират далече в бъдещето и винаги нещо не им допада и ги разстройва. Мъжете от своя страна не му мислят много-много, не търсят съвършенство и предпочитат да живеят ден за ден.

Решението: Спрете с недомлъвките и мрънкането на дребно. Ако нещо ви притеснява, по-добре отрано говорете с човека до себе си. Въпреки различията в мисленето, все ще постигнете разбирателство и компромис.

Укоряването

Дамите са майсторки в това да приписват вината на другия пол. Те могат лесно да извъртят нещата и да го упрекват за какво ли не. Не само е досадно, но и това с времето буквално вбесява силния пол и той изригва като вулкан.

Решението: Избягвайте да укорявате ей така за спорта. Седнете с партньора и изслушайте и неговата гледна точка преди да съдите.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
9
 
! Отговори
Виктор преди 8 години
Ще подлага и дразни до време,да си намира някой друг да му лази по нервите,едва ли ще ги трае някой.То и затова повечето жени са съми от това всеки да и е длъжен,ама няма принцове с бели коне.