Защо представителите на зодия Рак са супер приятели?

Те са честни, организирани, а и винаги ще пазят гърба ви
10 юли 2016 17:39, Екип на Tialoto.bg
17
Защо представителите на зодия Рак са супер приятели?
София Вергара е Рак; Снимка: Instagram

Всеки има нужда от най-добър приятел – някой, който до е винаги до него и да бъде честен, емпатичен, готов да се притече на помощ. Ако сте късметлии, този някой в живота ви ще бъде зодия Рак.

Вижте пет причини защо представителите на този зодиакален знак печелят лесно титлата „най, най-добър приятел”:

1. Раците са много честни
Тази зодия е брутално откровена и когато се нуждаете от истински съвет, може да разчитате на такъв. Ракът е мило същество, но той не толерира лъжата и затова сам не лъже. Понякога думите му може и да ви изглеждат резки, но той не цели да ви нагруби, а просто е откровен.

Познавате ли хора, които не казват почти нищо цялата вечер, но в точния момент изръсват нещо, което кара цялата стая да избухне в смях и да помни дълго? Е, този човек най-вероятно е Рак. Представителите на знака са умни и имат интригуващо чувство за хумор, граничещо със сарказма. Определено се нуждаете от такава личност в живота си!

3. Те планират най-добрите партита
Раците са супер организирани и изпипват всеки детайл. По тази причина техните партита са епични и в тях не липсва нищо.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рая, Вие сте зодия рак, така ли? И гледате сеира на хората, как Ви се вързват на чувствителността? Аз не мразя нито един рак, пък даже и нито един човек въобще. Само че този филм съм го гледала, гледала... Откъде измислихте "егоисти"? Какъв речник имате само! Интелигентен ! /сеир, прости, намразват/
15
0
 
2
 
! Отговори
Рая преди 7 години
Раците не обичат да общуват с прости хора, и простите хора някак ги намразват за това и ги наричат егоисти, *** много чувствителни , а самите раци им гледат сеира..
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Раците ли са интровертни? *** много са чувствителни! Всички трябва да разберат и да се включат в повдигането на самочувствието.
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един рак за да си позволи да е остър с някого, значи положението е нетърпимо.
12
2
 
5
 
! Отговори
123 преди 7 години
Раците са умни и изключително сензитивни, усещат хората и знаят какво мислят преди да са се обадили, като цяло са интровертни и трудни характери, и това ги прави не особено привлекателни в очите на по-повърхностните хора. Но са изключително точни, надеждни хора, не вредят на никого, освен на себе си. Дълбоки и интересни, но само за ценители, жените често са мн.женствени , красиви, любящи с което компенсират трудното общуване, щото са обидчиви и злопаметни.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 10Според мен, не само тя е такава майка. Познавам и други от тази зодия, които са подобни по характер като майки.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблема ти е личен. Бил с рак. Тогава? Какво я говориш още. Минало е. Тя... сеща ли се за теб? Явно не. Е как очакваш да ти знае страховете? Не си с нея вече защо я плюеш не е кавалерско. Едва ли знае какви ги говориш за нея. Глупаво е! Като желаеш да си с нея не е нормално чрез днес. бг.Още изпитваш нещо към тази дама.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Майка ми е рак и за нея другите са преди мен, не знам защо. Изобщо не разбира как съм. Може да е изключение все пак.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо си направил за да ти теглят чертата. За да са пасивни не се нуждаеш от помощ. Нещо драматизираш повече. Те са застрашени повече явно от теб. Но ти си сляп да видиш и глух да чуеш. Залепен от собствената си параноя. Защо ти да си правия и все да е на твоите? А те.... а те как да са не те вълнува? Нещо си и направил. Не е от нищото.
7
0
 
4
 
! Отговори
лили преди 7 години
Това е АБСОЛЮТНО вярно!: )Каквито и недостатъци да имат, положителните им черти са в пъти повече като хора, с които да общуваш -чаровни, забавни и малко непредсказуеми. Много усмихнати и мили същества. Мъжете се държат кавалерски и са много добри домакини, в този знак впрочем доминира женското начало, затова мъжете понякога имат по -женствено поведение,.в смисъл по-чувствителни са и сантиментални. Понякога се 'затварят' в черупката си, но просто трябва да бъдат приемани каквито са и те ще го оценят. Най -добрите ми приятели /лки.са раци!: ))
6
1
 
7
 
! Отговори
бил с рак преди 7 години
За раците едно нещо е вярно - винаги мислят и действат наопаки !Ей това ако запомните, много лесно може да общувате с тях :)Вярно е че предлагат подкрепа, но тя е само пасивна - само може ви изслушат.Ако имате нужда и от активна подкрепа - не са за вас
5
3
 
3
 
! Отговори
омаиния преди 7 години
най големия лъжец и крадец когото познавам е представител на зодията има фирма с която сума народ е пропищял той няма приятели има само интереси така чеее фалшива статия
4
1
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Има нещо вярно в това, което си написал(a).Познавам няколко от тази зодия, които наистина лесно се сприятеляват, забавни са, но много трудно ще направят и най-малкото нещо, което би засегнало собствения им интерес - дори и да става дума за човек, когото наричат свой близък приятел и който в момента силно се нуждае от помощта им.Понякога пренебрегват интересите си само заради най-близките си от своето семейство, но не го правят винаги, а когато го направят, после го изтъкват непрекъснато!
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Раците били много честни.....Боже опази...Сестра ми е рак и всяка второ дума й е лъжа!
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що?Нещо си им направил щом. Не си прятел с тях.
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те винаги мислят първо за себе си и собствената си сигурност. Е, ако сте им близки, може и да не е така. Но приятели кой знае кви определено не са.