Защо най-често жените късат с мъжете, 10 причини

Някои различия между двама ви могат да бъдат преглътнати, други не
Обновена: 8 яну 2017 20:38 | 8 яну 2017 20:15, Екип на Tialoto.bg
74
Защо най-често жените късат с мъжете, 10 причини
Снимка: outnow.ch

Прекъсването на една връзка е трудно, но понякога е наложително. Особено ако не се чувствате щастливи с партньора си и усещате, че той не вашият човек. Някои различия между двама ви могат да бъдат преглътнати, други не.

Ето и кои са най-честите причини жените да зарязват половинката си:

1. "Имам чувството, че съм му бавачка"
Не е тайна, че мъжете обичат да се вдетиняват. Едно е да се държи като голямо бебе, когато е болен, друго да е вечното дете, което не знае какво да прави с живота си и дори с ежедневието си. Когато един мъж проявява постоянна незрялост, това отблъсква любимата му и тя дори вече не е привлечена сексуално към него.

2. "Ти вече не си същият"
Най-често срещаната причина за раздяла, пожелана от жената, е "голямата промяна". В един момент тя осъзнава, че до себе си има различен човек, който не притежава и половината черти, които са го правили мъжа, в когото се е влюбила. Уви, хората се променят и не можем да предвидим кой в каква посока ще поеме.

3. "Приоритетите му се промениха"
Или казано по друг начин – вие не сте сред неговите приоритети. Той може да не ви вдигне телефона без после да обясни защо, да откаже срещата ви в последния момент, за да пие бира с приятели или да замине спонтанно на мач с аверчета в друга страна.

4. "Не можеш да ми купиш Мерцедес"
Няма нищо лошо мъжът да може да осигури някакви бъдеще и да бъде надежден партньор, но за някои жени всичко опира до пари. И то до много пари! Ако мъжът го няма и няма перспектива рязко да забогатее в много близко бъдеще, те с лека ръка биха прекратили отношенията им.

5. "Той мирише на кошче за отпадъци"
Лошата лична хигиена може да отблъсне всеки. Ако мъжът не се къпе редовно, не си сменя дрехите, не си мие зъбите и като цяло не се поддържа чист и спретнат, то не е чудно защо жените бързо го зарязват.

Останалите пет причини вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еми мъжете не се къпят защото няма жена която да го поддържа чист. И жените да се къпят по толкова много на ден нещо май са тралала.
57
0
 
1
 
! Отговори
Joe до коментар 36 преди 7 години
Има по-добра поговорка " If you love somebody, let them go. If they come back it means that nobody wants them. Set them free again "
56
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото единственото благо, което по необходимост притежава средностатистическата жена, е нейната дупка от месо. И всеки кифлак е достатъчно ограничен, че да си каже "мога и по-добър да си намеря".И свършват като амортизирани играчки на татуирани батки, дето ги побийват. *** то не е болка за умиране, щом мутричката купува айфони.
55
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото благоверния е свършил парите,свекърът е глух и се къпе на 2 седмици,а дъртата свекърва е глуха,дементна и кълне на поразия,бягай докато е време,че и той взе да не се бръсне и къпе вечер!ужас!
54
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако редовно ги шамарите, претензиите им намаляват значително. На повечето дори им харесва въпреки че отричат.
53
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Понякога съм нетърпима, несигурна, и нетърпелива. Ако не можеш да се справиш с мен и да ме изтърпиш и в най-ужасната ми светлина. Не ме заслужаваш и в най-добрата." Мерелин Монро
52
1
 
6
 
! Отговори
HAHAHA преди 7 години
Много моля, уж сте голям сайт пък с правописни грешки..
51
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това жената не е като човека. Те не мислят а действат инстинктивно. Аз спрях да имам проблем с жените когато спря да ми пука дали ме харесват. Гледам си работата, печеля пари. А жените го виждат и оценят. Не е нужно да им сваляш звезди и големи романси. Като си сериозен мъж, като ти върви работата жените сами идват. Идва и друг момент.. Жените са много смели до 30год. После много бързо им пада гарда.. Като не я прибере никой..
50
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги можете да обърнете резба, и всичките ви женски проблеми изчезват, замисляли ли сте се
49
2
 
20
 
! Отговори
Хмм преди 7 години
Както се казва мъж се хваща с жена с идеята, че тя никога няма да се променяи, но уви тя се променя. Жената се хваща с мъжа с идеята, че той ще се промени, но уви той винаги си остава същия:)
48
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои мъже и една Жена не могат да задържат, около себе си. Ако им се случи, дават мило и добро за нея. Други мъже имат две и повече Жени и се държат зверски лошо с тях. Това е несправедливо. Едните имат ум за Жени, другите акъл за пари. Е! Пълно щастие няма!!! Но, баланса между едното и другото е възможно.
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато, изкара тиранина от себе си, ще стане по-мил и добър с тях.
46
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото с приятелите си, колеги и познати си прекрасен човек. Но с Жена си и любовницата си цербер. Много ли ги тормозиш?! Не разбирам с тях си защото имаш някакви чувства към тях. Не са ти безразлични, но в същото време ги мориш и действаш. Тераничната ти любов, няма да доведе до нищо добро.
45
2
 
15
 
! Отговори
Чудно ми е, преди 7 години
че за толкова години,много познати жени са ми казвали,че съм бил хубав човек???Само законната и още някоя друга не го разбраха?!?!?!
44
0
 
29
 
! Отговори
FUCK OF преди 7 години
ЖЕНСКАТА ЛОГИКА Е КАТО КАТАДЖИЙСКА ЛИСТОВКА.....ЗАДАВА НЕЯСНИ ВЪПРОСИ А ИСКА ТОЧНИ И ЯСНИ ОТГОВОРИ
43
0
 
23
 
! Отговори
Бай Миле преди 7 години
НЕ СЛАГАЙТЕ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ КАКТО ЖЕНИТЕ ТАКА И МЪЖЕТЕ. ..ВСИЧКО Е ДА ЧОВЕКА...БИЛО ТО МЪЖ ИЛИ ЖЕНА
42
7
 
23
 
! Отговори
Мъж преди 7 години
А ве общо взето жените се различават от хората....
41
0
 
58
 
! Отговори
Илиев преди 7 години
Много е лесно да вземеш жената на друг, ама я се опитай да му я върнеш.!
40
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената е звяр,доведен с музика.
39
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Влязох в тия коментари единстврно с надеждата да прочета Минки ергена!!!!Разочарован съм!Лека нощ!