Как да остареете красиво?

Настройте съзнанието си позитивно
26 мар 2017 15:15, Михаела Лазарова
10
Как да остареете красиво?
Снимка: Reuters

От гледна точка на остаряването могат да се разграничат основно два типа хора – красиво остаряващи и недотам красиво стареещи. Никой не би желал да е от втория тип, защото обикновено тези хора са по-сбръчкани, изглеждат още по-стари, отколкото всъщност са, а и не са в особено добро здравословно състояние.

Ако искате да остареете красиво и да запазите по-дълго младежкото си излъчване, трябва да промените някои основни ежедневни навици.

Настройте съзнанието си позитивно

Не само негативните преживявания са вредни, негативните мисли също. Те предизвикват повишено секретиране на хормони на стреса, които увреждат организма и го карат да старее по-ускорено.

Внимавайте какво ядете

Не е задължително да спазвате строги диети непрекъснато. Важно е да се храните балансирано с полезни продукти. Изключете вредните състаряващи храни, препълнени със захари, консерванти, изкуствени подсладители и подобрители. Всички тези вещества предизвикват скоростно стареене на организма, не само на външния ви вид.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
az преди 7 години
за Катрин Деньов имаше статия навремето, в която я даваха за пример за успешна пластика на лице...т.е. без да прекалява с промените. Има си златна мрежа под кожата, за да не увисва лицето. Поддръжката и струвала по 2000 евро на месец за специални кремове... Темата трябва в този случай да е: - Как се остарява скъпо :)
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
i taa e gltnala napreko igla nomer 5 za pletene na 4orapi ot svisko vlakno
6
3
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Катрин Деньоф прилича на Джокер.
5
0
 
6
 
! Отговори
Катрин преди 7 години
Жената от снимката е на 73 години и е Катрин Деньов. Използват я за пример за хубаво остаряване.
4
1
 
7
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Ако жената от снимката е над 70 г., не знам какъв кусур й намираш.
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И правете секс. Само глупавите и простовати жени спазват правилото, според което, щом ти се роди първото внуче, ти трябва да приключиш с интимните ласки. Такива щуротии са им втълпявали навремето някои агитаторки по въпросите на женското поведение, които са действали още преди феминистките.Но като се има предвид, че в миналото много жени са ставали баби преди да навършат 40 г., ясно е защо са истерясвали онези от тях, които са спазвали това "правило", а мъжете им са тръгвали по чуждо.
2
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И това е красиво?!?!?? Ще направя челна стойка :)
1
2
 
8
 
! Отговори
Ленчето с кремчето преди 7 години
Подходяща козметика му е цаката!Обаче малко е скъпа,така че внимавайте с камерите и си измислете по-убедителни оправдания!