Формата на веждите издава личността

Вижте вашите вежди какво показват
10 май 2017 15:23, Михаела Лазарова
8
Формата на веждите издава личността
Снимка: Reuters

Дрехите, аксесоарите, прическата, цветът на косата, гримът, всички тези акценти от външния ни вид издават на околните какви личности сме. Какво ни харесва, дали сме консервативни или сме почитатели на последните модни тенденции? Всяко нещо от визията ни може да бъде явен показател за аспекти от характера ни.

Формата на веждите също е един от тези видими и многозначителни сигнали за това каква е личността и за нейните особености.

Дебели вежди

Вие сте изключително сигурна във вашите възможности и сили. Знаете силните си качества, в какво и къде се крие чарът ви и как да го използвате за вашите цели. Харесате ли нещо или си поставите определена цел, вие ставате неуправляема!

Нищо не може да ви спре да притежавате нещо или да постигнете, каквото сте наумили! Не се влияете от мнението на околните, за вас е най-важно какво мислите вие самата по даден въпрос. Личности като вас често биват определяни като свободен дух.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПростотиЙ!
4
0
 
3
 
! Отговори
Въпрос преди 6 години
Имам сериозен въпрос към автора на тази толкова интвресна статия.Матеряла ме заинтересува но искам да питам - аз си обръснах и двете вежди, сега се чудя да не би да съм безличен? Малко се притеснявам и искам съвет от вас все пак вие много ги разбирате тези неща.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дебели вежди значи че си по космат, а не амбицар :)
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прочетох и разгледах всичко.1. Илюстриращите снимки не са илюстриращи.2. Липсват вежди като триъгълник / като на Орешарски/, вити вежди гайтани, сключени вежди, също премахнати изцяло /Мона Лиза/ и премахнати, но след това нарисувани.3. Да приемем ли, че за мъжете важи същото?
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно е че издава. Ето например, тази на снимката, като я погледна и веднага в главата ми изниква - ХАЙДУТИН!