10 причини защо мъжете се отдръпват от жените

Липса на интимност
62
10 причини защо мъжете се отдръпват от жените
Снимка: outnow.ch

Жени сме! Лесно се обиждаме и често приемаме нещата твърде емоционално. Понякога сме склонни дори да тропаме с крак по земята, за да постигнем своето, ако не дай си боже, партньорите ни в любовта откажат да ни угодят. В подобни ситуации, за тях би било по-добре да си плюят на петите и да изчезнат „през девет планини в десета“.

Именно чувствителното ни женско начало обаче е причината да не виждаме реалността такава, каквато е. Убедени в своята безспорна правота, дамите често сочат с пръст мъжете, набеждавайки ги за „ВИНОВНИ!“ Случва се да не гледаме трезво на събитията и да изкривяваме действителността през призмата на женската емоционалност.

Ето защо решихме да дадем възможност и на мъжката аудитория да изкаже мнението си. Обвързани и необвързани мъже изразиха мнението си по въпроса: „Какво би ви накарало да се отдръпнете от една жена?“

Десетте участници, чиито имена остават анонимни, отговориха по различни начини... А становищата им биха разколебали и най-непоколебимата дама.

„Обсебването. Само вие можете да изкарате и най-спокойния мъж извън релси с постоянните си въпроси: Къде си? С кого си? Лъжеш ли ме?“

„Свободното летене. Не ми допада една жена да няма приоритети в живота си.“

„Не мога да свикна с инатливостта на приятелката си. Това ме побърква. Като каже нещо и край, други гледни точки не съществуват!“

„Честно казано, отблъскват ме момичета, които искат да изпъкват повече от останалите. Така те единствено демонстрират колко много страдат от липса на внимание.“

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНе е късно
28
1
 
5
 
! Отговори
маларт преди 6 години
Сексът също не е цяр за всичко. Докато жените разсъждават, че те много не го искат, а го дават на мъжа, защото той искал, няма да вървят нещата. Такива жени са облъчени от филми, комплексирани и заблудени за естеството на секса, който не е единствено цел на мъжа, а трябва да е взаимно преживяване. От такива трябва да се бяга далеч
27
1
 
9
 
! Отговори
маларт преди 6 години
Най-отвратителното е, когато жената няма никакви интереси, хобита, цели и ОЧАКВА от мъжа да я направи щастлива. Такива постоянно са недоволни и мрънкат
26
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От как свят светува, секса прави чудеса!Просто си нямате на идея,как със секс е възможно да си подобрите отношенията.Как със секс е възможно да станете по-здрави!Как със секс е възможно да станете по--близки от всякога!Как със секса се разчупват ледове и граници!Да станете по--близки добри приятели,освен партньори!И да си имате повече доверие!!!
25
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ами мъжете сте примитивни същества"То пък жените сте едни извисени, облаците стържете. Най-добрия ви приятел е огледалото, а мъжът до вас е аксесоар, с който да се показвате. Всяко изречение започва с "искам". Отгоре на всичко и 32 дни в месеца сте неразположени.
24
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като усетят стабилна връзка и стават дебели и мърляви, заспали, скучни, всичко знаят по добре, но нищо незнаят предварително - после изкарват мъжете си виновни ... просто престават да се преструват и си разкриват истинското АЗ
23
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжа се интересува единствено от собственото си аз и от това да си гледа кефа и да се забавлява, всякакъв род задължения веднага го потискат. И колкото и умело някои да си го прикриват, на края пак същото си излиза.
22
15
 
7
 
! Отговори
до 29 Анонимен преди 6 години
Ами мъжете сте примитивни същества, какво друго да ви вълнува освен секса.Допамино-зависими и тестотероно-зависими същества. Само се чудя на акъла на някои жени, които ви раждат деца: да си задоволят майчинския инстинкт ли го правят или да пълнят света с нещастни деца. На мъжете не са им нужни деца то е ясно, а на жените за какво са им никой не знае.
21
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжете ги отблъскват същите неща, които и жените. Липсата на редовен и качествен секс, липсата на първите 7 години, морал, възпитание, хигиенни и домакински навици, алчност и прахосничество, липсата на чувтсто за хумор, толерантност и т.н. Всяко обобщение е погрешно. Мен лично най-много ме отблъсква липсата на редовен и качествен секс. Вече е късно и съм претръпнал. Да съм мислил на времето.
20
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото,ако първото ти е приоритет на фона на второто ще си седиш сам.Или ако си във връзка ще изпитваш неудовлетвореност от нея.Все жената ще ти е виновна.Потърси проблема в себе си.Не,жената ти е виновна.
19
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така се,жените не си падат по хванати от джунглата. Викай,обиждай,постоянно и казвай,че те лъже и въобще не и вярваш и на 100% ще я разкараш.
18
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ме брига!
17
13
 
7
 
! Отговори
Девил преди 6 години
Така като ви слушам, четейки...ми вие сами си докарвате проблемите, ходейки с грешния пол! Сега е модерно да си хомосексуалист - е, утре ще ви го покажем за пореден път. Не е късно да се присъедините...
16
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що за странна постановка! Много хубаво, че се отдръпват! Какво да ги правим, ако се лепнат и не се махат?
15
7
 
9
 
! Отговори
11-та Причина преди 6 години
Искат да си поркат на спокойствие, да гледат мачове на спокойствие и да спят на спокойствие.
14
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като си повярва ,че е незаменима и почне да се изживява като принцеса.Тогава (2 пъти) съм се отдръпвал-директно и без обяснения.Точно без да казваш защо.Ама как так?Свободна си!Ама защо?Така реших!Аме нека да....Изчезни!Не мога без...Чиба,***-ти грам достойнство нямаш ли!Единствено ми е криво ,чеслед това сигурно си го изкарват на следващият си.Ама пък да ги разкарат и те.Ако не бях взел тези решения сега нямаше да съм с прекрасната жена до мен.
13
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се появи друга жена,така се отдръпват.Държат се лошо с другата,обиждат за да ги напусне.И той да си остане с другата. Това си е мъжка стратегия от време оно.И казва:"тя ме напусна,тя си тръгна".Хитрец на миши кожички!Но, нещата са други. И истината различна от неговата версия.Такива са си мъжете.Ходят едновременно с две жени.Като не могат да им смогнат се скарват с едната.Или едната разбира за другата и си тръгва от него.
12
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 34Умна жена! Евала!!!Шапка и свалям.Той се чуди,защо тя си тръгва от него.И въобще не знае и не е наясно,че тя знае че той има друга жена.Очаквал е скандал,но уви!Тя просто си тръгва от него.Без обяснения, без скандали,без драми.Рядко срещано явление!
11
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На жената и омръзва да е вечно дистанциран.Така и секса става от време на време отдалечават се един от друг.Секса си сближава, кой какво ще да говори.Кога е отръпнат и студен към нея,жените си тръгват.
10
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 4Ако не е отръпнат,как ще се среща с другата жена.Те жените са кухи *** и не ги усещат,тези неща.Много добре им е известно. Не е случайно, ако прекрати взаимоотношенията с вас!Тя е наясно,че има друга жена.Но не е от жените,които говори за това и не обича да драматизира.Просто си тръгва от вас,без много обяснения и драма.