Завист, алчност, гняв... Грях според зодията

Грехът на Везните се крие в тяхната суетност
16 мар 2018 22:36, Михаела Лазарова
9
Завист, алчност, гняв... Грях според зодията
Снимка: Pixabay

Грехът е изкушение, на което всеки човек може да се поддаде без значение от личностните качества или професионалните постижения. Няма човек, който поне веднъж да не е изпитвал чувства, определяни като греховни: завист, алчност, гняв, леност, горделивост... Като в много аспекти от живота ни, и тук роля играе зодиакалният ни знак. Понякога зодията ни може да повлияе на някои наши решения и емоции, допускайки в живота ни греховни действия.

Вижте кои грехове се свързват със зодиите и специално с вашия астрологичен знак.

Овен

Грях: гняв

Овните могат да бъдат много непредсказуеми и тази тяхна черта в комбинация с гневния им нрав ги превръща в една от най-опасните зодии. Овните много често си докарват сами неприятностите именно заради своя избухлив характер, затова, ако сте представител на този знак, опитайте се да контролирате гневните си реакции.

Телец

Грях: лакомия

Телците са сред най-големите лакомници в зодиака и това е техният порок. Дали е глад за храна, секс, забавления, материални вещи, Телецът е винаги ненаситен и никога не му е достатъчно. Това поведение обаче е много нездравословно и му вреди повече, отколкото предполага.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи искате да ми кажете, че някакви огромни кълба горящ газ и плазма на светлинни години от мен имат някакво влияние върху един други кълба в Слънчевата система които разбираш ли заедно имат някакво влияние върху целия ми живот, работа, здрави и тем подобни глупости седмично, месечно и тн. Вие нормални ли сте?
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тез статии вече чупят ***...
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблемът на зодия телец е че ние винаги сме се задоволявали с малко.Когато оскаме просто да сме като всички останали които се задоволяват с много и винаги искат повече ни наричат лакоми,ненаситни алчни..
2
7
 
4
 
! Отговори
ВОДОЛЕЙ преди 3 години
Правилно сме описани. Ни сме боговете на земята!!!
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Риби съм . Не ме мързи , дори напротив.Малко ми е мързеливо само когато трябва да спортувам .