Децата от зодия Риби: Чувствителни мечтатели!

Вижте кои са техните характерни черти. Топ 5
Обновена: 1 май 2018 09:02 | 1 май 2018 09:00, Михаела Лазарова
7
Децата от зодия Риби: Чувствителни мечтатели!
Снимка: pixabay

Родителите на деца, родени под знака на Риби са щастливи с едни много чувствителни, доверчиви и мечтателни слънчица, които озаряват дома им.

Децата Риби са с огромно въображение и идеалисти още от съвсем малки. Вижте кои са техните 5 характерни черти.

Идеалисти са

Децата Риби не искат нищо по-малко от съвършенство в живота си. Това, което може да нарани тяхната чувствителна душа е всичко, което не отговаря на високите им очаквания за света и заобикалящата ги реалност. Вашата мисия като родители ще е да сте винаги до тях и да ги утешавате в неизбежните им сблъсъци с несъвършената, за съжаление, действителност.

Могат да са прекалено доверчиви

Тъй като Рибите са добряците на зодиака, от съвсем малки те проявяват своето добродушие и са позитивни към абсолютно всеки. Това обаче, както знаем, не е винаги най-правилната реакция, защото има хора, които нямат чисти намерения. А Рибите и особено децата с този зодиакален знак, са склонни да се предоверяват и после да се чувстват излъгани. Внимавайте в тази посока с тях и се опитвайте да им обясните, че има хора, които не са толкова добронамерени, за жалост, и трябва да се учат как да ги разпознават и защитават.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 4 години
За съжаление тука удариха 10. Толкова точно описание че чак се удивих.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Епохата на тази зодия е в светлото бъдеще! Жалко за родените преждевременно!
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вярно е наистина! Познавам много хора родени под знака риби, и тези хора са: Много интелигентни, умни и много добри! Мили същества са зодия риби, но разбора се има и някой изключение.