Според възрастта: Колко често правите секс?

След 30 години той не е на първо място, но защо?
Обновена: 18 дек 2018 06:26 | 17 дек 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
47
Според възрастта: Колко често правите секс?
Pixabay
Хората все по-често говорят за секс и тази тема отдавна вече не е табу. Всички копнеем за здравословен сексуален живот, ала колко от вас са доволни от своя в момента? Редовният секс за всеки е различна бройка. Какво казва обаче скорошно изследване по темата.
 
Кога започват да правят секс двата пола
 
Според данни на Института в Кинси средната възраст, в която момчетата се впускат в сексуални приключения е 16.8 години, а при момичетата – 17.2 години.
 
Сексът през годините 18-29 години
 
Младите хора на тази възраст са интимни средно около 112 пъти годишно, което прави около 2.1 пъти седмично. Това показва, че определено на младини либидото им работи на макс.

30-39 години
 
В този възрастов период повечето хора вече са ориентирани към създаване на семейства и стават по-целенасочени и фокусирани върху други неща освен личното си удоволствие. Сексът вече не е топ приоритет и намалява – около 86 пъти годишно или веднъж седмично.
 
40-49 години
 
Навлизането в зряла възраст води до намаляване на сексуалната активност, напук на много изследвания, които твърдят, че либидото се увеличава след 40-те. Средностатистически хората на възраст между 40-49 години правят секс около 69 пъти годишно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
6
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Секс или кекс.Това е въпроса.Шегата настрана.Аз мисля ,че да правиш секс веднъж или дваж на някакъв зададен период не ми излиза във връзка с математиката.Случвало ми се е да го правя всеки ден в продължение на месец,както ми се е случвало и по веднъж на седмица,две.Но мисълта за бройката,бърка качеството на кройката.Много е важно секса да е спонтанен в изблик на чувства ,а не като заучено положение във футбола.Знам,че да правиш секс 1 час може да не те удовлетвори толкова,колкото един за 15-20м.
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви несвързани коментари.
31
7
 
6
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Аз съм на 40. Жена ми на 39. Не й се прави често секс. Все трябва да й се моля като на девица. 1 път седмично си е събитие.Секса не е най - важното, по-важно е да има разбирателство. Опитай се да разбереш от какво се интересува, какво я вълнува. Влез в нейният живот и открий там своя свят, ще бъде забавно. А като го откриеш секса ще дойде сам и ще видиш, че не е чак толкова интересен!
30
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже, Боже, няма ли обвините Путин и Орбан за дефицит на секс по къщите си?Изоставате с коментарите, тролажът, стегнете се! Няма да имате за коледни!
29
2
 
8
 
! Отговори
Професионанист преди 5 години
Аз всеки ден му късам главата :)))))))))))))))))))))))) Само интернет да има!!!
28
4
 
10
 
! Отговори
ad преди 5 години
Все не мога да се отърва от чувството, че годината има 52 седмици. Явно цял екип от тялото са по някакъв друг календар с 86 седмична година.И още нещо: на 44 съм, женен с 2 деца и с жена ми поддържаме 2х седмично. През отпуските пак 2х.... дневно ;b
27
8
 
1
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До До гробокопачаТвоят любим Бойко! Но, иначе, признавам, че е афродизиак. Откак е на власт съм на тема кекс, колкото мога и когато мога.
26
10
 
10
 
! Отговори
мнение преди 5 години
Като бях на 30 имах неконтролируемо желание към тъщата, но не събрах смелост. Когато ни идваше на гости, така ме зареждаше с мерак, че след като си тръгнеше правех много див секс с жена ми. Не знам дали е нормално и дали на друг му се е случвало. Меките и форми и 20-годишната разлика ме влудяваха... Сега като се замисля какво ми се е въртяло в главата, пак полудявам. Ще ида до тоалетната.
25
4
 
16
 
! Отговори
realen преди 5 години
Аз съм на 40. Жена ми на 39. Не й се прави често секс. Все трябва да й се моля като на девица. 1 път седмично си е събитие. Но за сметка на това си правя *** всеки ден...Ако продължава така да ме дразни, ще си хваня 30-годишната, която е женена, но все ми се усмихва, докато ми приказва.Пък след това Свети Петър да решава дали да ме пуска в рая. Все ми е тая.
24
4
 
3
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Бойко не дава кекс, бил високо калоричен и развалял европската фигура на електората. Ама аз 2-3 пъти седмично си правя кекс, ръгам чущки в боба, орехи и стафиди в тестото;)))
23
9
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Минаваш 45 и жена ти започва да си мисли, че само ще я гушкаш вече. Така стават разводите - хващаш си нещо дето му се ... и си караш живота. Особено ако си с добри доходи - лепят ти се много и имаш избор. Ами това е живота в днешно време! Повечето бизнесмени се изпоразведоха и откриха любовта на живота си :D :D :D
22
6
 
13
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
Аз не правя. Никога не съм правил. И ако мислите, че ми е зле...
21
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе тая нашата Преслава и с японци ли вече си ляга, бе?
20
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Измислено изследване.Ако жена ви е хубава и е на 35 ще правите секс с нея веднъж на 7-10 дни?!! Няма ли да правите секс всеки ден или поне през ден?Това изследване от някой инвалид ли е правено?
19
4
 
13
 
! Отговори
Малък Кур преди 5 години
Очаквам темата да се напълни с тея гевази както всеки път като стане въпрос за секс, дето все по 1 до 5 часа правят секс, без значение на колко години, и това е няква норма и е нормално и те са шампета и жената ко казала и как виела, а ти си немощен с твоето "10-15 мин и след това ми омръзва повечето пъти". Направете път на секс шампионите на днес.бг... който си го може си го може разбииш ли
18
3
 
19
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Ако сметна годината в казармата ,няма и 5 пъти зорлем изпросени от стари гаджета през отпуските.Ако погледна студентска година с постоянно гадджедже, може и 250 пъти да е било(заради цикъла и,не за друго)Абе статистики,мани.....
17
6
 
10
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
69 пъти годишно? ми то още януари-февруари тогава оставам на сухо
16
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На 53 по 2 пъти седмично със сигурност!
15
23
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма жена дет да е имала по малко от десеттки или стотици мъже с който да е лягала но пък почти няма мъж дето да е лягал и с 1 заради ниските им доходи жените търсят само мутри с пари или мутри с пари и на години само с мутри ако не е мутра мъжа а беден остава сам до пенсия и след пенсия
14
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе жената по 10 пъти на ден прави, за 30 години това са 100 хиляди човека, ама от къде се намират повече мъже от колкото има жени на тази планета, уж са 50:50 или малка част от тях произвеждат протеини колкото за всички останали.