Какво ще ни донесе новолунието в Скорпион?

Не са изключени конфликти с половинката
26 окт 2019 23:00, Михаела Лазарова
5
Какво ще ни донесе новолунието в Скорпион?
снимка: Istock

На 28 октомври ни очаква поредното звездно събитие – новолуние в знака на Скорпион. Скорпионът управлява осмия дом в астрологията, който се отнася до секса, тайните, скандалите, парите, смъртта и трансформацията.

Това новолуние ще ни донесе силни вълни от енергия. Космическото пространство се раздвижва, а промяната ще се усеща във въздуха. Възможно е да видим някои истини или да получим информация, която да ни пренасочи в друга посока. Независимо от това, което ни очаква, ще трябва да се „събудим“ и да видим света през друга призма.

Изглежда, че независимо какво идва, всички сме призовани да се събудим и да видим света от нова гледна точка. Ще си изясним някои неща, възможно е не всички да ни харесат. Новолунието носи и известна нестабилна енергия около себе си. Може да се почувстваме гневни, бунтарски настроени, неспокойни, претоварени емоционално. Много е важно да се предпазим от тези динамики.

Ще преминаваме от една през друга емоция. Не бива да сме твърде контролиращи, агресивни, враждебни или да действаме с егото си.

Новолунието в Скорпион ще се противопостави на Уран, отеквайки с по-резки промени, случващи се във вашия интимен и финансов свят. На 31 октомври пък, Меркурий ще навлезе в ретроградна фаза. Тези внезапни промени и това как използваме силата си, ще се нуждаят от повече внимание. Ще е важно да не дадем власт над хаоса, който може да обърка мислите ни.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
SubZero преди 4 години
Новолунието в скорпион, ще доведе до малоумие на изборите.Луна - президент! Милко - кмет!
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ааааа ретроградният Меркурий?
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво ще ми донесе да живея в София да зимам 900 лева в софия да платя 12 лева телефон да крада телевизията и интернета на комшията да съм началник на била голям гъзар и да съм натъкнал в заеми в Ловеч баси бизнесмените Итова е живот в София даси женен с три деца и да имаш и четвърто да се смееш ли или да плачеш умни микренци си им Ганчев срам бере с тях навсякъде.Ганчев върни ги на микре та да не берем срама