18 въпроса разкриват дали сте готови за връзка

Те ще ви помогнат да разберете как се чувствате в действителност
29 апр 2020 21:46, Михаела Лазарова
2
18 въпроса разкриват дали сте готови за връзка
Снимка: Istock

Започнали сте да се срещате с някого, когото наистина харесвате. Иска ви се да продължите напред заедно, но не сте сигурни дали сте готови за връзка. Има много причини да се чудите. Предишният ви опит от последната връзка или от предходни неуспешни опити, които са ви наранили, вероятно са оставили сериозен белег в сърцето ви, който ви пречи да се отпуснете и да продължите напред.

За да разберете дали сте готови за връзка, трябва да си отговорите на някои въпроси. Те ще ви помогнат да разберете как се чувствате в действителност.

1. Човекът, с когото излизате, на същото ниво на съзнание ли е като вас? Мислите ли еднакво? Искате ли едни и същи неща от бъдещето?

2. Допълва ли ви половинката ви?

3. Любовта ви има ли условия? Трябва ли да се съобразявате с прекалено много пречки?

4. Има ли нещо, което истински ви притеснява или проблемите, които имате, са нормални неща, с които всички двойки се сблъскват?

5. Говорите ли открито помежду си?

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
SS преди 4 месеца
При мен беше коренно различно.Тя ми каза Идвам с теб! Попитах я,Знаеш ли какъв съм аз? Ти си българин.А знаеш ли къде е България?Някъде в Европа.Ок.Живя при мен,осем месеца,и ако искайте вярвайте не я пипнах с пръст.За да не я екстрадират се ожених за нея и не съжалявам.Много много години сме заедно и ми е като дясна ръка.Говори и пише на бг,даже съм я научил да псува.