5 причини някои хора трудно да създават връзка

Идеализират връзката или не са готови за нея
16
5 причини някои хора трудно да създават връзка
Снимка: Istock

Любов... Всеки я търси, иска да я намери и задържи в живота си, да създаде щастлива връзка. Невинаги се получава. При някои провалът е по-често явление от създаването на връзка. Проявата на егоизъм е една от причините някои хора да нямат половинка до себе си. Какво друго им пречи?

Идеализират връзката

Всеки един от нас има изградена своя представа за това каква връзка би искал да има. Вдъхновяваме се от филми, романи, чужди истории за красива любов, която трае вечно. За жалост, никоя връзка не е перфектна, а докато намираме постоянно недостатъци на взаимоотношенията си, не успяваме да дадем шанс на любовта.

Липса на самоуважение

За да имаме успешна връзка, да привлечем любов в живота си, трябва да започнем от уважението към самите себе си. Вие дали бихте се влюбили в личност, която не се уважава?Взаимоотношенията ви най-вероятно ще се основават на чувството за вина. Ето защо е важно да възпитате любов в себе си, да не позволявате на никого да ви накара да се съмнявате в себе си като личност.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Hit&run преди 1 месец
Защото четат само упадъчни, лъскави, западни списания, с разни моди и съвети за самотни жени и нямат време за връзки.
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 9
Коя беднотия пречи на връзките в България?Че не могат да си направят сметка с какво разполагат и за какво харчат?Е да, това е проблем.Масово обикновени селяци с 1200лв заплати са с телефони за по 2000лв.Теглят заеми за коли, които не могат да си позволят после да им купят гуми.После нямали пари да гледат дете обаче са нон стоп по кръчмите, кафетата, слънчака и се развяват с парцали от мола на прИмоция 2 на цената на 3.Жените искат да са като НикУлиета, мъжете като Божинката.
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На мен ми пречи, че няма нормални жени в наше село.Всички се кефят на псевдомутрите с татуировки, които карат 15 годишни БМВ-та и се изживяват като персонажи от клиповете на чалгарките.За тях охрана в селската чалгарница е престижна професия.Просто нямам шанс.
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Повечето мъже са женкари.
8
5
 
5
 
! Отговори
9 преди 1 месец
В Българоя няма как да имаш вече нормално семейство. Много са основните пера които правят една връзка невъзможна, но беднотията е ключова за тази част на света.
7
2
 
7
 
! Отговори
уфононо преди 1 месец
Една от причините е, че няма свободни нормални жени и мъже или поне са под 1 %.
6
3
 
10
 
! Отговори
Б.Б от с. Б. преди 1 месец
Просто ивеш със 200 в дубарата ,шариш некое евро от чекмеджето и да идва следващата...какви връзки...какви 5 лева...
5
1
 
10
 
! Отговори
Шеста причина преди 1 месец
Когато някой се е напатил от предишни връзки, решава да не се влюбва, а да поддържа отношения на взаимно задоволяващо партньорство, взаимноизгодно коректно сътрудничество и, ако успее, и приятелство. Но без сключване на граждански брак. Ако партньорът (партньорката) много настоява за сватба, може да има венчавка и после гощавка в ресторант, но не и подпис в ритуалната зала. Та да му е мирна главата.
4
0
 
4
 
! Отговори
Шепот преди 1 месец
Само някои хора, то на всички им е трудно но го прикриват, стискат зъби че става по-лошо. Намират се в постоянен капан и го нормализират така като жабата се вари на бавен огън. Затова без връзки, пък бабата сама ще дотича е ще се предложи. Самоуважение, но стига да е оправдано да има покритие.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
или жените не ги смятат за интересни и привлекателни...питай те батко си :)
от жената зависи с кой ще тръгне

Ако някоя иска да тръгне с Борис Джонсън и веднага ще се получи според твоята и логиката на повечето мъже:) :D
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
или жените не ги смятат за интересни и привлекателни...питай те батко си :)
от жената зависи с кой ще тръгне
1
2
 
9
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 месец
Чета Мише, чета! Ама не ги разбирам тия работи аз, а ти от къде ги знаеш се чудя