Какви сте в леглото според любимия ви цвят?

Кой е вашият любим
24 окт 2020 21:56, Михаела Лазарова
5
Какви сте в леглото според любимия ви цвят?
Снимка: Istock

Всичко което ни е любимо, като вкусове, аромати, подсказва малко или много какви сме в любовта. Дали сме страстни, романтични или пък по-често пасивни. Любимият ни цвят също разкрива много за нас и представянето ни в спалнята. Кой е вашият любим?

Розов

Любителите на розовия цвят са емоционални, харесват флирта, но сексът им е някак повърхностен. Те рядко правят любов, а по-скоро актът е за задоволяване на физическите им нужди. Въпреки това обичат експериментите и могат да го правят няколко пъти на ден или на нощ.

Кафяв

Хората, които предпочитат кафявото, имат дълбоки чувства. Те са топли личности, много емоционални, чувствени и загрижени към нуждите на партньора си. Романтиката е като храна за тях и връзката им, а в спалнята обичат продължителните актове.

Син

Любителите на синия цвят са невероятни сексуални партньори. Те обръщат внимание на желанията и нуждите на партньора си. За тях правенето на любов не е бърз секс. Напълно и без колебание се отдават на удоволствията, държат много на любовната игра, без която не могат да си представят хубавия секс. Те са добри партньори за брак, защото са верни. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Заспали...
2
0
 
1
 
! Отговори
SHEFA преди 3 години
До ***-НЕ НЕ ПИШАТ ГЛУПОСТИ А ЛОГИЧЕСКИ ЗАДАЧИ НА КОИТО ОТГОВАРЯШ И МОЖЕ ДА ТИ ПРАВЯТ ПРОФИЛ-АМА ТИ СИ ОТГОВАРЯИ-ВСЕКИ ДЕН ИМА ПО ЕДИН ТАКЪВ ВЪПРОС.-ПОНЕ ТАКА МИСЛЯ-А АКО НЕ Е Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ И ЗАПЪЛВАНЕ НА М-ОТО.ПРОСТРАНСТВО В САЙТА.
1
2
 
8
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
Кви глупости пишете уа? Кересте тряаа 20санта твърдо и работливо.Като го умъкне дъ не излиза 30 мин.най малко.Кво значение има къв ми е любимия цвят?За карабозово къф съм у кревата?