Грешки в любовта, които карат една жена да изглежда отчаяна

Не му давате възможност да ви ухажва, за да ви спечели
5
Грешки в любовта, които карат една жена да изглежда отчаяна
Снимка: Istock

Когато женското сърце е развълнувано от любовни емоции, всяка жена иска да разбере дали и избраникът ѝ се чувства по същия начин и изпитва емоции към нея. Тогава леките приятелски жестове лесно се превръщат в отчаян ход да спечелим на всяка цена вниманието на мъжа. Което ни кара да изглеждаме безсилни, отчаяни. Кои три грешки не бива да допускаме в отношението си с мъжете?

1. Винаги инициирате контакт с него

Когато постоянно мислите за мъжа, когото харесвате, естествено е да искате да комуникирате по-често с него. Ето няколко грешки, които допускат жените:

По-често или дори винаги вие сте тази, която го търси, защото сте чули или чели за нещо интересно, или защото има приятно събитие, нов ресторант и искате да го поканите.

  • Обаждате му се, пишете му съобщение, за да попитате защо не ви търси.
  • Изпращате му закачки в социалните мрежи с цел да инициирате някакъв контакт.
  • Действате като социален директор на вашите взаимоотношения.
  • Питате го как се чувства, особено по отношение на вас и връзката ви, ако имате такава.

На пръв поглед тези действия може да ви изглеждат безобидни, нормални, че така ще го накарате да се доближи до вас. Но в действителност всичко това се превръща в мъжка енергия, която всъщност може да го плаши.

2. Оставяте несигурността да води

Когато един мъж усети, че е силно желан и харесван от една жена, той започва да се чувства преследван, което пък го кара да намали своята активност. За него няма да има нужда да се старае да ви спечели и ще се откаже от своите усилия. Ако продължавате да действате по гореописания начин, той ще се почувства притиснат, което ще го накара да се отдалечи от вас, докато вие ще продължавате да влагате мъжка енергия, с която си мислите, че ще го доближите до вас.

Страхът да не загубим нечий интерес, понякога ни пречи да виждаме несигурността. За нас тя е приятелски жест, закачка. Ето защо, практикувайте достойнство и не позволявайте на страха да ви изгражда образ на отчаяна жена.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


5
Още по темата: интимнолюбовни връзки
Още от Ако щете - вярвайте
5 начина да привлечете положителни хора в живота си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
До Кобрайън преди 3 седмици
Донякъде си прав(а), но не напълно.
При безплатна храна и жилище пак щеше да има конкуренция - за по хубаво и свястно гадже, за по-престижно работно място и т.н.
Грозничките жени, към които никой не проявява интерес наистина в повечето случаи парадират с недостъпност, за да запазят достойнството си. Но има и много разтурени грозотии, които скачат от мъж на мъж и все се намира някой много загорял или подпийнал, за да ги "уважи". Прибави и това, че много момчета са марди и чакат инициативна жена.
3
1
 
1
 
! Отговори
орлин преди 3 седмици
Когато мъжът е мамино синче , който после уреждат на работа на бюро с добра заплата.
Жената трябва да ръчка за всичко.
Майка му едно време го е гонила с филията - сега тя трябва да го гони за секс. После ще се откаже.
После ще се опита да има свой живот докато му харчи заплата..
2
0
 
2
 
! Отговори
Vanity flair преди 3 седмици
Това пак е от някое кифленско списание, 100%!
1
3
 
0
 
! Отговори
Koбрайън преди 3 седмици
Ако беше по -грозничка щеше да си "Аз - жената на един мъж ." После цял живот " Аз майката!". Накратко и предимно -Аз -Егото. А егоизмът е инстинкт за оцеляване , който е заложен в системата .Ако имаше жилище и храна безплатно за всеки , нямаше да има егоисти !