6 знака, че сте силна личност

Живеете и вземате решения според вашите ценности
15 фев 2021 21:40, Михаела Лазарова
7
6 знака, че сте силна личност
Снимка: Istock

Животът постоянно ни поставя в ситуации – положителни, отрицателни. Всички те са опит, който ни оформя по определен начин като личности. Едни са по-плахи, други пък се отличават с решителност, твърдост и други качества, които ги определят като психически силни хора. Дали вие може да се наречете такива, вижте в следващите редове.

Умеете да поддържате баланс между емоциите и логиката

Това ясно си проличава в ситуации, които провокират нашите емоции, без значение дали ситуацията е повод за радост, гняв или тъга. Тогава почти винаги има реакция от наша страна, вземане на решение. Ако сте психически силна личност, ще знаете как да балансирате емоциите и логиката при взимането на тези решения, а не едното да надделява над другото.

Прекарвате времето си продуктивно

Дори свободното. Лесно можем да намерим оправдание, за да не свършим някакви задължения, да ги протакаме във времето. От друга страна, психически силните хора се фокусират върху това, което наистина искат и избягват да губят времето си за непродуктивни дейности, не отлагат задължения, за да не им се натрупват във времето.

Адаптирате се към промените

Още нещо, което отличава психически силните хора от останалите е тяхната адаптивност към новите обстоятелства. Докато повечето хора се противопоставят на промените, устойчивите личности успяват да се фокусират върху това как възможно най-добре за тях да се нагодят към променящата се реалност.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: щастиекариерауспехи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 5 месеца
Аз, съм силна личност това не означава обаче че не уважавам хората и не им помагам, просто за мойте години осъзнах че малодушието те дърпа назад пречи ти да видиш ясно нещата имах силата да залича Своето малодушие яз съм казвам истината право в очите дори грозната, Не живея за да се харесам на някого знам собствената си стойност , собствената си душа, запазих съвестта си будна, Истински Силната Личност уважава себе си и хората това е моето мнение по въпроса.
3
3
 
10
 
! Отговори
Мери преди 3 години
Аман от лидери - катили и силни личности- комплексари. Дайте някой нормален или нормална , без болни провинциални амбиции и наглост.
2
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото по-сериозен случаят и колкото по-цинична и безмилостна подигравката, толкова повече е капацитетът за величие.
1
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истински силните се подиграват с възможно най-сериозните неща.