3 начина да кажете на партньора си, че искате промяна

Има различни начини, по които да съобщите лоша новина
Обновена: 25 юли 2021 17:46 | 25 юли 2021 17:45, Михаела Лазарова
24
3 начина да кажете на партньора си, че искате промяна
Снимка: Istock

Във всяка връзка има възходи и падения. Дори да сте щастливи с партньора си е възможно да настъпи момент, в който да се разколебаете дали да продължите напред или да скъсате. Всеки преживява трудни моменти в отношенията си. Това не означава непременно, че веднага трябва да се разделите, но можете да споделите с партньора си, че сте нещастни и че усещате промяна във вибрациите на връзката ви. Как обаче да му го кажете, без да го нараните

Помислете добре преди да говорите

Моментният афект може да ви подтикне да кажете неща, за които ще съжалявате по-късно. Затова преди да предприемете разговор с партньора си, помислете дали наистина искате да кажете тези сериозни неща, които сте намислили – че не сте щастливи, че трябва да скъсате, че трябва да си дадете време и така нататък.

Помислете как ще го кажете

Има различни начини, по които да съобщите лоша новина. От тези начини зависи как тя ще бъде приета. Ако сте груби и изстреляте гневно всичко, което сте насъбрали, това определено ще отприщи вълна от негативни емоции у двама ви. Ако проявите дипломатичност и сдържаност, и откриете точните думи, резултатът би бил доста по-добър в комуникацията ви и откриването на път към решение и за двама ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
предпазлив преди 1 месец
Ама за заспиващата всяка вечер из, такована ли бълнува някой или за някоя друга. Важно е да се уточни.
18
1
 
2
 
! Отговори
До Зодии преди 1 месец
Зодии сме ***, како. Хайде кандисай, че сме зодии! :)
17
8
 
2
 
! Отговори
зодии преди 1 месец
Не сме зодии
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обичам ви смърчета но не се хващаме кои как ми е добре вай
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
вратата и на а мура останалите части тоже
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вече вразйа няма значи щтим се говори се е мислили идавнна. Може би е имало причина да се задаржаме нема дерт ББ един автобус отива друг идва едно на ум за фалшименто кои му дреме
13
1
 
3
 
! Отговори
Чичо преди 1 месец
Кажете му, че давате вече отзад. По-сигурен знак от това няма.
12
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 1 месец
celuki
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 9За съжаление точно така се получава. Тя дори имаше и презентации онлайн. Имаше хора които я оплюха защо е написала реваншистка книга срещу загинал човек. Семейството му все още страда за него, но на нея не й пука. Дори заявява в книгата, че на погребението била си устроила купон, за да празнува.
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И тя все пак отива на вечерята с родителите си, вече спокойна, че той няма да й предложи брак. Доста долно поведение от нейна страна. Да унижиш човека и след това все пак да отидеш там на вечеря.
9
1
 
11
 
! Отговори
До Анонимен 6 преди 1 месец
Щом историята е истинска, значи тази жена е една безскрупулна използвачка. Не само го е изцедила като лимон, за да се облагодетелства, като явно не е имала никакво намерение нито да му стане съпруга или любовница. Но подаръците и курортите е приемала като аванта, давана от балък. Обидно е за това момче. После дори от трагедията се е опитала да изкяри, като е представила себе си като героиня в драматична история, та хем популярност на писателка да спечели, хем да вземе пари-хонорар за книгата.
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тя решава, че иска време след като той и казва, че я кани на официална вечеря с родителите й у тях. Става на въпрос за официален годеж, той да поиска ръката й от баща й. Тя решава да му се обади през деня, за да поговорят спешно. На срещата тя иска почивка от връзката им, иска време. Тя казва въпреки, че го познавах, се изненадах когато го видях да плаче пред мен когато му казах какво искам.
7
1
 
3
 
! Отговори
Нашенски варианти преди 1 месец
1/ Той просто иска да си поергенува още. И или престава да я търси без да е дал никакви обяснения, или се опитва деликатно да създаде впечатление, че има да реши важни житейски задачи и едва после ще мисли за обвързване, но тя упорито се мъчи да го обори и го убеждава, че може да си решава важните задачи и да си е с нея. Накрая се скарват.И в двата случая тя му става смъртен враг. 2/ Тя се офлянква, хем иска да се огледа за по-изгоден, хем иска да си запази този като резервен вариант.Изнервят се
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 5Да, това е истинска история. В момента тя има 2 провалени брака зад гърба си.
5
1
 
4
 
! Отговори
До 3, 4 преди 1 месец
Ти истинска история ли разказваш?
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Той решава, че трябва да я ухажва, и не бърза със секса. Тя му изневерява често, той не знае за това и е имал доверие в нея. А накрая му се е присмяла с това искам време, искам почивка, не искам да те виждам и чувам. В книгата за този период тя казва ама той защо не ме търси и не ми се обажда по телефона? Първо го отхвърля, а след това се чуди той защо не я търсел. А накрая се появява реваншистка книга само с нападки към него, без да може той да се защити защото е мъртъв при злополука.
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След скъпи подаръци, ваканции и т.н. без секс само по някоя целувка, тя решава да заяви, че иска време, той да не е търси, да не й звъни и да не й изпраща повече подаръци. След известно време той загива, а тя пише книга в която обяснява как той я е зарязал, а тя е страдала в една реваншистка книга. Същата събрала хора да изкажат мнението си за него, но те са нейни приятели и накланят везните в нейна полза.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като гласувата за партийте на 'промяната'.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каже как да й поискам да ми пуска о т з а д, че съм малко срамежлив..