Таро карти за всички зодии през септември

Какво ви очаква според астрологичната и таро прогноза през следващия месец
1 сеп 2021 18:00, Илияна Николова
5
Таро карти за всички зодии през септември
Снимка: istock

През септември ще можем да постигаме успехи в работата, но обстановката на работното място може да бъде и малко по-напрегната. Ще бъде важно на кого какво споделяме, защото са възможни предателства. Таро картите разкриват, че не бива да пренебрегваме здравето си, защото някои хронични състояния може да напомнят за себе си. Какво ви очаква според зодията, вижте в следващите редове. 

Овен
 
В началото на есента, родените под знака на Овена ще започнат да оценяват отношенията, които са изградили в момента с любовния си партньор. Ще започнат да обръщат по-голямо внимание на това как да направят половинката си по-щастлива. Ще бъдат засегнати и основни въпроси касаещи съвместно съжителство. Бъдете внимателни със социалните забавления, употребата на алкохол, струпването на хора. Не си създавайте излишни конфликти ситуации. Новият месец е подходящ за кратки пътувания, командировките ще са успешни.
 
Рак 
 
Очаква ви благоприятен период за установяване на контакти, създаване на нови познанства, оформяне на документи. Времето прекарано с близки и приятели ще ви носи положителни емоции. Любовните емоции също ще допринасят за доброто ви настроение, особено ако сте необвързани. Възможности за флирт няма да липсват. Въпреки това, таро картите ви съветват да не очаквате твърде много от любовта през септември. Обърнете повече внимание на работата и здравето.
 
Везни 
 
Бизнес проектите ви през септември ще бъдат печеливши, така че не се притеснявайте от промените в професионален план, които могат да настъпят. Таро картите показват, че периодът е благоприятен за спестявания, които могат да ви бъдат необходими в близко бъдеще. 
 
Междувременно не губете енергията си, опитайте се да избягвате клюки, интриги. Всичко това руши положителната енергия около вас. Септември е благоприятно време и за любовните дела. Ако има конфликти във връзката, тогава би било хубаво първо да се справите с тях. Правете компромиси, осигурете си добра комуникация и не позволявайте грешките да се повтарят отново.
 
Козирог
 
Представителите на зодията ще могат да постигнат много през септември и всичко това благодарение на техните усилия, отговорност и упорит труд. Бизнесът ще ви радва, възможно е да получите повишение в работата. В любовен план обвързаните ще успеят да надградят взаимоотношенията си. През новия месец обръщайте достатъчно внимание на здравето си, не се претоварвайте физически и емоционално.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
3
 
! Отговори
Без коз преди 2 години
А картите за покер, Блек Джек и белот, какво казват за зодиите през септември?
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спрете до отделяте овцете от стадото с тези откровенни сатанински ритуали!