5 неща, които могат да уплашат един мъж

Мислите, че сте всичко, от което той се нуждае
24 юни 2022 22:20, Михаела Лазарова
35
5 неща, които могат да уплашат един мъж
Снимка: Istock

Любовта е сложен механизъм, който надскача привличането. За някои хора страстта и влечението са сигнал за любов, но за други се изисква повече време, за да започнат да имат истински чувства и да признаят, че са влюбени. Понякога обаче нещата може да ви се струват не толкова сложни. Намерили сте мъж, когото харесвате страшно много и с когото се чувствате добре. Искате да го впечатлите, да го задържите, опитвате се да го накарате да „види“ колко перфектна сте за него.

И точно тук, без да искате, можете да сгрешите, а това ще прогони мъжа, когото харесвате толкова много. Има някои много характерни женски грешки, които по-скоро прогонват мъжа, отколкото да го привличат.

Преди да започнете да прибързвате със сватбения камбанен звън, който чувате в ушите си (а той в неговите определено не!), вижте кои са начините, по които можете да уплашите един мъж, още преди да се е влюбил във вас.

1. Казвате на всички, че сте двойка.

Никога, никога не прибързвайте с това изявление, ако не сте сигурни, че сте на един етап във връзката. Ако сте още в началото, не казвайте на света, че сте двойка. В повечето случаи ще уплашите мъжа до себе си и ще го накарате да избяга, преди да сте му дали шанс да ви опознае и да се влюби във вас. Когато той се почувства готов, със сигурност ще разберете, че сте двойка. Преди това не е добра идея да насилвате нещата независимо колко го харесвате и колко сте убедени, че той е мъжът за вас.

2. Непрекъснато го питате как се чувства и какво изпитва.

Ако насилвате мъжа да ви се обясни в любов, това всъщност е последното, което ще направи. Никой мъж не обича да бъде притискан в ъгъла да признае чувствата си или да ви каже това, което искате да чуете. Нещо повече – много по-вероятно е той да избяга, мислейки ви за маниачка на тема контрол, принцеса, златотърсачка, отчаяна за внимание жена или още по-лошо – жена, чийто биологичен часовник тиктака.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
7777 преди 1 година
Те пък все уплашени!!! Все на пръсти трябва да им ходиш! Да си седят сами, ама после не обвинявайте жените за демографски кризи и глупости.Чакайте някой 100 години защото се плашел да сте двойка! Много ясно, че нормални жени няма да се занимават с тези глупости и по-скоро ще си живеят живота, а не да чакат някакъв такъв да се накани, че видите ли бил уплашен!
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иска да се жените, па вие нямате желание!
10
5
 
4
 
! Отговори
материализъм преди 1 година
дебел портфейл, скъпа лека кола, апартамент и заможни родители....
9
0
 
12
 
! Отговори
къси криви крака!!!! преди 1 година
ужасно е да ги вдигаш! Мустаците означават, че е страстна.
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доживотен затвор за Боко Тиквата!
7
2
 
9
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Адин маж мой съ уплаши кога съ появи конкурент с по убава кола,с повеке ,мангиз, или с по голям калибър у гащите !
6
4
 
3
 
! Отговори
Извънреден коментар преди 1 година
Хората, които са твърдели, че аз съм болен, хайде тогава да докажат че съм болен, само чрез думи и фалшиви диагнози не стават нещата!НАЛИ ТАКА?
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То като почнем така да изброяваме няма да стигне цял роман, направо жената да слуша и изпълнява и да не прекрачва границата и да си трае в безкраен демо режим, но дори тогава няма да има достатъчно алфа мъже за всичките навитачки.
4
0
 
13
 
! Отговори
СТРАААААХ преди 1 година
ОТ БРАК И ОТГОВОРНОСТИ ЗА БЪДЕЩИ ДЕЦА!!! ВИЖ АКО СА ВИРТУАЛНИ - МОЖЕ!
3
0
 
24
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Ако вземе да ми изпие новото вино още през ноември - ще се стресна не ами...
2
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
6. Мустаците на Лена.
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мен жена може да ме уплаши само ако е гро зна с мустаци и с криви крака.