Кои камъни привличат успеха?

Могат да се носят като аксесоар или да се декорират в дома
10 авг 2022 00:00, Михаела Лазарова
10
Кои камъни привличат успеха?
Снимка: Istock

Всеки човек има своята дефиниция за успех. Без значение каква е визията ни, пътят към неговото постигане и задържане е осеян с трудности, вяра в себе си, упорит труд. Е, трябва ни и малко късмет и три камъка, които могат да ни помогнат да бъдем мотивирани. Вижте кои са.

Огнен ахат – за повишаване на силата и волята

Огненият ахат е много красив камък, разновидност на ахата. Той е камък и на страстта и радостта, който ни изпълва с положителна енергия, за да ни помогне да постигнем всичко, което си поставим като цел. Огненият ахат ни дава куража да следваме страстта си и да преодоляваме всички пречки, които стоят на пътя ни към успеха.

Неговата огнена енергия ни насърчава да се откроим от тълпата и с увереност да демонстрираме нашите възможности. В същото време неговите мощни защитни свойства ни пазят от енергийни вампири и токсичните хора в живота ни. Когато се стремим да постигнем напредък, успех, понякога се случва нещо като поредица от неосъществяване на целите ни.

Това може да намали нашата мотивация, увереност. Преразглеждайки какво можем да подобрим и внасяйки в живота си огнен ахат, някак неусетно силата ни става по-устойчива. Успяваме да балансираме емоциите си. Огнен ахат както всички други камъни с положителна енергия можем да носим като аксесоар, в чантата си, да декорираме в дома или офиса.

Рубин фуксит – за вътрешен баланс

Уникално красив камък, който ни помага да бъдем уверени при взимането на решения, а не да се поддаваме на манипулации. Също така спомага да изградим здравословно самочувствие, защото сравняването на себе си с другите блокира изразяването на нашите уникални дарби и таланти, когато го правим постоянно и за всеки аспект от живота ни.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
полу-анонимен преди 1 месец
Камъните в бъбреците. Водят до финансови успехи на докторите
7
0
 
6
 
! Отговори
Андон Събев преди 1 месец
Камъните падат, падат от небето, капка ми падна на сърцето! Иска ми се Ленче, с тебе да живея и да ти пея!
6
0
 
6
 
! Отговори
Месарят преди 1 месец
Това на снимката ми приличат на свински пържоли!
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Паветата особенно ако са жълти най-добре привличат успеха.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Падащите....
3
1
 
3
 
! Отговори
Видял преди 1 месец
Дяланите
2
5
 
4
 
! Отговори
Star преди 1 месец
Успехът се привлича не от камък,а от самият човек.Но първо този човек трябва да се изгради и образова,освен ако не е отрасъл във семейство със стегната и консервативна среда,и наследени генетично качества по кръвна линия.Но определено ако притежавате диаманти и скъпо оценени полускъпоценни камъни в обилно количество,няма начин да не станете успишни.Особено ако притежавате такива които се оценяват на повече от 200-500 хиляди евро.Иначе камъни под път и над път.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Камъните в Белене.