Как да флиртувате, докато си пишете?

Покажете чувство за хумор
18
Как да флиртувате, докато си пишете?
Снимка: Istock

Флиртът чрез писане на съобщения може да е предизвикателство, защото живата комуникация липсва. В нея можете да се ориентирате много по-лесно, защото виждате човека, усещате енергията му, долавяте нотките в интонацията му, усмивката му или сериозността му, което прави общуването и флиртуването по-лесно.

Докато при писането е по-различно. Тук напрежението и очакването, гадаенето и предполагаемото тълкуване на ситуациите могат да затруднят виртуалния флирт.

Защо някои са по-добри във флирта

И въпреки това не е невъзможно да флиртувате със самочувствие и увереност, докато си пишете. Ето как да го направите по-интересно.

Водете с увереност без да се страхувате

Не се страхувайте вие да водите играта. Когато покажете, че сте уверени, това автоматично ви прави привлекателни и интересни. Оставяйте си време, за да обмисляте отговорите си, за да не изстреляте нещо необмислено и да съжалявате след това. Премислените отговори са добра стратегия и ви дават повече увереност.

Споделяйте малки подробности от деня си

За да сте интересни и да излъчвате флиртуваща, но не прилепчива енергия, споделяйте по мъничко за това как е минал денят ви. Не разказвайте подробно всичко, а само загатвайте, за да повишите интереса на човека, с когото флиртувате. Издаването на малки подробности предизвиква поводи за разговори, които да подхванете след това. Тази стратегия винаги работи.

5 начина да флиртувате така, че той да не може да устои

Използвайте мемета, гифове и емотикони според ситуацията

Използването на изображения, изразяващи емоции и подплатяващи разговора, е добър трик за комуникация, стига да се използва умерено. Не прекалявайте с меметата и картинките, за да не направите разговора прекалено лековат и предсказуем. Добавяйте тези изображения мъдро и според ситуацията.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Няма по тъпо четиво и послания....
7
0
 
0
 
! Отговори
Как ли? преди 1 година
Докато чрез телефона си пише с един, разменя майтапчийски реплики с пиперлив подтекст с някой друг и в същото време с очички флиртува с трети. Всяко оправно маце ги може тези неща!
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз изпращам снимки на *** си, всички са възхитени и до часове вече сме в леглото.
5
0
 
0
 
! Отговори
В.Узунов преди 1 година
Когато флиртувам не мога пиша ,че ръцете ми са заети. Гледам на ингета снимката ,плюнна му и разпъна салфетките. Цял наръчник може да напиша за флиртуването.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лелееееее, с какви колосални глyпocти са заети хората!!!
3
0
 
1
 
! Отговори
Нее преди 1 година
Стига с тези онлайн писанки и истории ,излезте вижте се на живо ,правете нещо заедно,смейте се това остава в крайна сметка .Мислите ли, че помня и дума какво съм си писал с момичето с което излизах преди 15 години ,НЕ ПОМНЯ ,а си писахме денонощно тогава .Но помня когато излизахме заедно и нещата, които правихме и усмивките и какво ли още не .Сега го осъзнавам,че е пълна загуба на време това онлайн писане ,фейсбуци, ,инстаграми и т.н. .
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не позволявай да бъде 100% сигурен, че те е спечелил окончателно и че си му в кърпа вързана. Но винаги давай да се разбере, че той все пак те вълнува и държиш на него.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Zdr ko pr. Действа безотказно.