Седмичен любовен хороскоп за 29 май - 4 юни

Очаква ни интересна седмица
29 май 2023 09:45, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 29 май - 4 юни
Снимка: Istock

Първите дни на юни определено ще бъдат интересни по отношение на любовта. Венера прави прекрасен тригон с Нептун, създавайки красиво настроение на очарование и нежност. Емоциите ни ще бъдат подхранвани от връзките, които вече сме създали, а ако сме необвързани, вярата ни в любовта, която идва по пътя ни, е непоклатима.

Пълнолунието в Стрелец на 4 юни ни носи повече оптимизъм по отношение на живота и любовта.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Уютът, сигурността, романтиката може да са връхната точка през новата седмица. Венера се движи през вашия 4-ти дом и ще влезе в тригон с мистичния Нептун, който е във вашия 12-ти дом. Не се колебайте да се усамотите с любимия човек и да се наслаждавате повече на компанията си. Очакват ви прекрасни моменти, може би дори пътуване. Самотните представители на знака нека се погрижат за комфорта си и да си осигурят среда, в която да могат да помислят добре върху нуждите си в живота и любовта.

Телец

Телци, споделянето на най-съкровените ви мечти за любов е прекрасен начин за обвързване. Ако сте с някого, тогава звездите ви насърчават да проведете разговор, в който открито да споделите копнежите си. Тази седмица Венера прави перфектен тригон с Нептун. Вашият партньор вероятно ще бъде по-заинтересован да сбъдне мечтите ви, отколкото си мислите! Онези представители на зодията, които нямат половинка до себе си е време да се разделят с миналото, с блокажите, които носите със себе си. Пълнолунието тази седмица ще ви помогне в тази посока.

Близнаци

Скъпи Близнаци, ключова повратна точка в отношенията може да е близо до вас. Пълнолунието тази седмица ще освети вашия сектор на партньорството и предполага нещо драматично в любовната ви ситуация - независимо дали е хубав момент или внезапно прекъсване. Така или иначе ще има емоционално зареден преход във вашата настояща или потенциална връзка.

Това трябва да се случи, защото е време партньорствата или да достигнат ново ниво, или да приключат, за да можете да влезете в следващата фаза от житейското си пътуване. Ако сте съвсем необвързани, това пълнолуние може да постави началото на емоционален преглед на вашата любовна история.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари