8 причини един мъж да се отдръпне от връзката

Не е готов за връзка
22 сеп 2023 17:45, Михаела Лазарова
20
8 причини един мъж да се отдръпне от връзката
Снимка: Istock

Може би няма жена, на която да не ѝ се е случвало да започне любовни взаимоотношения и мъжът в даден момент да се отдръпне. Чувстваме се предадени, често биваме оставени без отговор, търсим причината само в себе си.

Какво може да накара един мъж да се отдръпне от връзката? Вижте някои възможни причини.

1. Не е сигурен в истинските си чувства. Обикновено това е една от най-честите причини, поради които мъжете се отдръпват. Много изследвания разкриват, че мъжете се влюбват по-бързо от жените. Така че дори когато си мислите, че всичко във връзката ви върви гладко или се развива добре, вашият партньор може да се почувства откъснат, защото не е сигурен какви са истинските му чувства към вас или взаимоотношенията ви.

2. Страх от обвързване. Той може да се дължи на редица причини, включително чувство на натиск, страх от отговорност или претоварване от отговорности. Страх дали ще оправдае вашите очаквания или може да ви разочарова и вие да поискате раздяла, а това да го нарани.

Ако той прави тези 4 неща, значи гледа на вас сериозно

3. Травма от миналото. Има вероятност мъжът, с когото се срещате или имате връзка да е бил в лоша връзка или в поредица от такива. Виждайки, че между вас нещата стават сериозни, защитната му страна се активира и той се отдръпва, за да не бъде отново наранен.

4. Стрес. Мъжете и жените се справят със стреса по различен начин. Освен това причините за стреса също могат да бъдат различни. При мъжете стресът може да се появи поради работа, финансови проблеми, семейство или нещо съвсем различно. Стресът може да е причина той да се отдръпне от вас, докато разреши ситуацията си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Основателно преди 2 месеца
Всъщност има само една основателна причина и това е, ако жената е мъжка.
14
0
 
3
 
! Отговори
Най-важният въпрос преди 2 месеца
Има ли изобщо връзка? Или някой мъж от време навреме се обажда на някоя, за да се срещнат за секс? Той има още няколко такива познати и освен за секс-срещи, много рядко кани някоя от тях на заведение или на гости някъде, където има купон. Прави това само по изключение. По-опитните жени усещат каква е същността на тази "връзка" и се възползват, за да имат секс-партньор, макар и нередовен. Наивните си въобразяват, че са във връзка, дори имат очаквания да прерастне в брак.Щом усети това, мъжът бяга
13
0
 
3
 
! Отговори
Само 2 са причините преди 2 месеца
1. НЕЖЕЛАНИЕ да се обвързва; "обвързване" не означава само брак, може да значи и трайна моногамна връзка, а на момчето му се хойка без ангажименти. 2. Срещнал е ДРУГА ЖЕНА, която му харесва повече.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Станал е прекалено "отворен"!
11
2
 
10
 
! Отговори
Ежко преди 2 месеца
Глупости на търкалета.Две са причините някой да се отдръпне от връзка:1.Да не иска връзка.2.Да не иска връзка с тази жена.Естествено ще изговори куп щадящи глупости да "обясни" решението си.Ако жените могат да имитират оргазъм,ние мъжете може да имитираме цяла връзка!
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Още една причина. До го карате навсякъде да плаща за всичко, сметки, ресторанти, екскурзии, да осигурява всичко - апартамент, кола, да искате от него непрекъснато да ви купува скъпи парцали и пръстени, а вие да хайлазувате или ако работите, вашите пари да са си само за вас.
9
5
 
6
 
! Отговори
прозтаг преди 2 месеца
Не пускате вгз!
8
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Излизам с една и тя ми казва че бившия бил изхарчил 3000лв на една тяхна среща. Спрях колата, изхвърлих *** и продължих усмихнат.
7
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
при вербален контакт имате вкус на швейцарско сирене?
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Браво Надя, късметлийка си!
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя с миришещите крака на оцет остава да се довтаса
4
9
 
6
 
! Отговори
Надя преди 2 месеца
Със моя съпруг се запознахме по интернет но чак когато се оженихме разбрах че е беднюха.Единствения му недостатък е че ходи винаги с едни и същи дрехи, които майка ми му подари(анцунг и плетени обувки),но много се занимари.Спря да се къпе редовно, постоянно мирише на пот и вкиснало,не си мие зъбите и в последствие бързо му изчуряха.Но поне си оставя заплатата вкъщи което за мен е по-важно!
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Шарят му очите
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Михаела, и това вече си го публикувала. Как изобщо получаваш заплата с препечатване на едни и същи материали?
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тя превъртяла играта,а се чуди що никой не я ще.