Лейди Гага не харчела хич

Певицата още живеела в стария си едностаен апартамент
18 апр 2012 19:30,
25
Лейди Гага не харчела хич
Лейди Гага Снимка: Reuters

Лейди Гага никога не харчи от милионите долари, които е спечелила, откакто е на върха на славата. Певицата все още живеела в същия апартамент, който си е купила преди шест години.

Звездата обича да влага средства в турнетата и концертите си, но много рядко купува неща за себе си. „Не влязох в този бизнес заради парите, така че не харча нищо, но съм толкова щастлива. Не съм разорена. Просто не харча никакви пари“, хвали се Лейди Гага.

„Всъщност е смешно, защото често мениджърът ми звъни и ме пита: „Да не си си изгубила кредитната карта? Защо не харчиш никакви пари?“, разказва изпълнителката, която идва за концерт в София през август.

26-годишната звезда продължава да живее в едностайния си апартамент в Ню Йорк, където е била още преди да стане известна. Спестовността й обаче скоро може да приключи, тъй като наскоро стана ясно, че е готова да създаде семейство с приятеля си Тейлър Кини.

„Тя вече драска бебешки имена на лист хартия. Хвали се колко красиви ще бъдат децата им, тъй като Тейлър е много хубав“, издаде близък до певицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: Лейди Гагапари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
3
 
! Отговори
Men преди 11 години
Как се купува апартамент в New York?
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Евала, имах много лошо мнение за тая, но сега ми скочи в очите чаак до тавана! Не ми харесва нито музиката която прави, нито начина, по който стана известна, но не е да речем като Майкъл Джексън, който спечели към милиард и полвина, а похарчи 3 :0, да не говорим за *** от клубовете 27 и 37
20
12
 
6
 
! Отговори
до 20 преди 11 години
По-*** *** от теб, здраве му кажи! Не виждаш ли, че тая е brainwashed!? На хора с каруцарско мнение като твоето достъпът до Интернет трябва да се забрани със закон,Отделно последното, което е това човекоподобие, щото полът и не е ясен, е музикант.
19
6
 
15
 
! Отговори
Музика преди 11 години
Всеки влак си има пътници.Така е и в музиката.Писна ми от хора които разбират.Нямам проблем,нито с чалгата,нито с Гага,нито с пънкарията,нито с техното,нито с какъвто и да било стил.Музиката си е музика.Положен е труд,за да стигне дадено музикално произведение до вас.Най малкото заради това трябва да се уважава.Друг е въпроса дали на всеки ще допадне.Аз лично слушам МУЗИКА,ако можете да схванете за какво ги говоря.А Гага направи нещо ново и ОРИГИНАЛНО,което в последно време липсва.
18
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
i kvo kat ne xar4i gargata.uj prili4a na nas deto ni svito potreblenieto. ;) pak nema da i idem na kon4ertoto.tuka 4alga ima na korem puk i nii ne obi4ame da xar4im kinti za gluposti xi4
17
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Богатите , не харчат ! Вижте ги как се носят като прани *** най - големите милионери :)) Ама вижте и наще скъсани кредитни мишоци ифони май фони ала бала
16
18
 
7
 
! Отговори
vlady преди 11 години
Стига с тази грачеща гарга.
15
10
 
16
 
! Отговори
lel male преди 11 години
къде живее? у Люлин ли?
14
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ох,Гага душичко вече сме две.И аз не харча нищо и си живея в гарносерата вече има няма 20 години,ама никой не ме пита що не харча.Е,те тук ни е разликата!
13
12
 
2
 
! Отговори
aaa ma xa преди 11 години
stiga s tez lubopitnini za mutanti bre.nema li normalni hora 4e za *** sa vi dnes novinite
12
25
 
12
 
! Отговори
SS преди 11 години
Къв е тоз *** бре ?
11
6
 
11
 
! Отговори
fck преди 11 години
събира пари за бебе :D
10
17
 
8
 
! Отговори
дьглас адамс преди 11 години
Е -като си грьцка гарга какво ще харчиш!-все пак т.н хора с твоята физиономия са живели преди 15000 год.- тогава не са имали никакви потребности!Такива се и евреи и арменци и *** не вдяват смисьла на този свят.
9
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Грешка не живее в неин апартамент, а с техните.
8
6
 
5
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
Ааааа не може така...а габровци и те са юнаци..
7
12
 
11
 
! Отговори
100 кила преди 11 години
варненски мошенници във клубахасковски дилъри във клубастолични мутри във клубапловдивски играчи във клубатърновски крадци във клубасутеньори от русе във клубасилистренски джамбази във клубабургас къде сте, във клубаръцете вдигат ямбол във клубадори и фиделкастро във клуба
6
9
 
7
 
! Отговори
bulgariq преди 11 години
to i nie bulgarite ne har4im!nali boiko?
5
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много добре знае какво ще и се случи, ако свърши парите, справка Майкъл Джексън и Уитни Хюстън.
4
21
 
7
 
! Отговори
:)) преди 11 години
Лейди Гага не харчела хич...a dali si pere gastite??
3
4
 
33
 
! Отговори
Spacer преди 11 години
Както Първанката живее в панелка в Красна Поляна...