Робърт Патинсън продаде дома, който споделяше с Кристен

Актьорът е взел $6,3 милиона за хасиендата
17 яну 2014 18:50, Мария Дуковска
2
Робърт Патинсън продаде дома, който споделяше с Кристен
Снимка: middletondress.com

Робърт Патинсън продаде дома, който до неотдавна споделяше с бившата си приятелка Кристен Стюарт. Купувачът на красивото имение е звездата от сериала „Теория за Големия взрив“ Джим Парсънс.

Роб се е разделил с къщата в испански колониален стил за сумата от 6,3 милиона щатски долара, пише вестник „Los Angeles Times“. Цената е по-ниска от тази, за която 27-годишният актьор купи имота в Лос Фелис през 2011 г. Тогава той е броил 6,7 милиона долара за имението, в което планираше да построи живота си с Кристен.

Двамата обаче се разделиха през май 2013-а, след като той не успя да преодолее нейната изневяра с режисьора на „Снежанка и ловецът“ Рупърт Сандърс. След като изостави Стюарт, Патинсън се отказа и от въпросната къща, която очевидно не донесе късмет на любовния му живот.

Междувременно Робърт вече живее в жилищен комплекс от затворен тип на 15 километра от доскорошния си дом в Ел Ей. 23-годишната Кристен също има имот в Лос Фелис, който беше в съседство с този на Патинсън. Засега тя остава да живее в този престижен район, но сама.

Колкото до въпросната къща, тя се отличава с голям вътрешен двор с палмови дървета, водопад, плувен басейн, големи тераси, безупречен жив плет и интериор от типа „хасиенда“ с много рустикални детайли и арки. Старинната къща има три спални и е с площ от 402 кв. м. Тя е построена през далечната 1922 г., но е реновирана на няколко пъти от различните си собственици.

Вижте снимки на страхотната хасиенда на Роб в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария, моля те, напиши нещо за секса.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
haresva mi.