Съпрузите в развод Клое Кардашиян и Ламар Одъм продават имението си

Риалити звездата и баскетболистът искат 5,5 милиона долара за прекрасната си къща
20 яну 2014 11:03, Мария Дуковска
5
Съпрузите в развод Клое Кардашиян и Ламар Одъм продават имението си
Снимка: celebuzz.com

Сестрата на Ким Кардашиян – Клое, която наскоро подаде молба за развод със съпруга си Ламар Одъм, е обявила доскорошния им семеен дом за продажба. Явно е време двамата отчуждени съпрузи да разделят своите активи, за да може всеки от тях да продължи живота си самостоятелно.

Най-малката от трите сестри Кардашиян се надява да вземе от екзотичния си дом, който се намира във великолепен район на Лос Анджелис, поне 5,5 милиона щатски долара. 29-годишната риалити звезда вече обяви желанието си за ново начало през тази година пред списание Cosmopolitan, Великобритания: „Имам нужда от добро ново начало. Вълнувам се за предстоящата година. Надявам се да съм приключила с трудностите“, каза тя наскоро.

Обявяването на имота в продажба идва само около месец след като Клое подаде въпросната молба за развод, обвинявайки Одъм в злоупотреба с наркотици и изневери. Тя изгони Ламар от общия им дом още през август, но двамата все пак си дадоха няколко месеца за размисъл.

Колкото до къщата, тя е с площ от 840 кв. м и е купена за 3,9 милиона долара през декември 2009 година. След това Клое я реновира изцяло и я превърна в прекрасно екзотично имение в средиземноморски стил. Къщата се намира в задънена улица и е заобиколена от огромни тревни площи, голям плувен басейн и прекрасна тераса със зона за хранене.

Домът има 6 спални със самостоятелни бани и дрешници, като всички изящни детайли в интериора са дизайнерски. В декора се забелязват много облицовки от камък и мозайка.

Вижте снимки на красивия имот в галерията на Tailoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
Клое преди 10 години
Клоу????????? ВАТ ИС ТХИС?
2
1
 
12
 
! Отговори
Милко Мустака преди 10 години
5,5 милиона щатски долара са наистина едно добро ново начало! Взех та Клоееее ... взех та!
1
1
 
7
 
! Отговори
ivo преди 10 години
eto na tova mu se vika pulni ***