В артистичното имение на Тоби Магуайър

Тук Спайдърмен живее с жена си Дженифър Майер
12 фев 2015 19:48, Теодора Драгоева
3
В артистичното имение на Тоби Магуайър
Снимка: mansion-homes.com

Тоби Магуайър е решил да се раздели със своята красива къща в Брентууд, Калифорния, която споделя с жена си Дженифър Майер и двете им деца.

Актьорът от „Спайдърмен“, който в последните години се изявява повече като тв продуцент, иска за къщата цели 10 милиона щатски долара.

Съпругата на Тоби е уважавана дизайнерка на бижута, но е по-известна в шоубизнеса като дъщеря на Роналд Майер – бившият президент на Universal Studios.

Семейство Магуайър купува къщата през 2002 г. за 5,6 милиона щатски долара, като преди това тя е била собственост на „приятелката“ Кортни Кокс. Интериорът прилича на пъзел от взаимно свързани салони и помещения, включително дневна, трапезария, библиотека, офис, спални и др.

Имотът има интересен сводест таван с дървени греди и остъкляване. На втория етаж на къщата има апартамент за гости със самостоятелен вход. Дворът разполага със сенчеста веранда, барбекю и плувен басейн.

Според медиите в САЩ Тоби и Дженифър притежават неразработен жилищен парцел в Калифорния, купен в началото на 2008 г., като най-вероятно са решили да си строят нова къща там.

Интериорът на сегашния дом на Тоби е безупречен, като в него има акценти в стил рустик, както и такива в средиземноморска стилистика.

Вижте снимките на къщата в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Абориген преди 9 години
Къщурката е добра. След оглед на място ще дам повече информация дали ще я взема, защото не мога да оставя патките на половината ви читатели само в единият крачол
1
5
 
7
 
! Отговори
Бай Иван Пловдивски преди 9 години
Местя, местя.... Оп! Вече в левия крачол!