На Нина Добрев ще й е странно без Елена

Актрисата вижда нови пътища след "Дневниците на вампира"
13 май 2015 12:34,
6
На Нина Добрев ще й е странно без Елена
Нина Добрев се чувствала съвсем различно без сериала. Снимка: Reuters, архив

 Наближава мигът, в който Елена - героинята на родената в България канадска актриса Нина Добрев в сериала "Дневниците на вампира", ще се сбогува с публиката на хитовата поредица след продължило шест години приключение, съобщи Контактмюзик.

Последният епизод с участието на 26-годишната Добрев като Елена Гилбърт ще бъде излъчен от телевизия CW в четвъртък, и без съмнение ще бъде емоционално събитие. За актрисата обаче напускането на сериала "Дневниците на вампира" е следващата вълнуваща стъпка в нейната кариера.

"Чувствам се като напълно различна личност от тази, която бях навремето. Израснах. Сериалът "Дневниците на вампира" беше съществена част от живота ми. Желанието ми е това приключение да завърши добре", споделя Нина Добрев за сп. "Селф".

"Харесваше ми работата в шоуто. Приключението беше щуро, страхотно. Бях заобиколена от толкова много хора, на които гледам като на семейство. Знам, че предприемам нова вълнуваща крачка в правилната посока, но за мен ще бъде странно да не бъда с тези хора", допълва актрисата.

Говорейки за последния епизод с нейно участие от сериала, Нина Добрев обещава, че феновете няма да бъдат разочаровани от "епичния" край на историята на Елена Гилбърт. Добрев оповести решението си да напусне хитовата поредица миналия месец в емоционална публикация в сайта Инстаграм, припомня изданието.

Междувременно Контактмюзик съобщи, че решението на Нина Добрев да напусне "Дневниците на вампира" няма нищо общо със скорошната сватба на бившия й партньор в сериала и в живота Иън Сомърхолдър и актрисата Ники Рийд. Връзката на Добрев с екранния й партньор в "Дневниците на вампира" Сомърхолдър, продължила три години, приключи през май 2013 г.

Родената в България канадска актриса споделя за И! Нюз, че решението й да напусне сериала няма нищо общо със скорошната сватба на Иън Сомърхолдър и актрисата Ники Рийд. Добрев казва, че се радва за тях. "Когато чух за сватбата, си помислих, че е прекрасно. Двамата изглеждаха щастливи, така че и аз съм щастлива, и не виждам защо трябва да имам проблем с това. Медиите виждат драма, но такава помежду ни няма. Да, ние се снимахме в телевизионна драма, и се търсеше драма и извън екрана. Просто игнорирам цялата тази история", споделя Нина Добрев.

Актрисата допълва, че въпреки раздялата им и отсъствието й от сватбата му, с 36-годишния Иън Сомърхолдър продължават да са добри приятели.

"Телевизионният вампир" Сомърхолдър и актрисата Ники Рийд, позната с ролята си във филмовата вампирска сага "Здрач", се сгодиха през януари тази година след продължила шест месеца връзка. Двойката сключи брак на романтична церемония в Калифорния в края на миналия месец.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нинче, ако знаеш на колко хора им се вампирясва заради тебе, просто не е истина.
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гоше, панелата трябва да бъде задължително САНИРАНА ! Иначе си валат брато !
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нинче не го слушаи тоя гошо. земи ме мене готвя чистя мия чиний и др.
1
2
 
29
 
! Отговори
гошо преди 8 години
Нинче, ела си в България и се ожени за мен! Приготвил съм ти гарсониера панелна в Толстой за наше семейно гнезденце! Имам и вила край Самоков, събота и неделя ще те водя там да си копаме картофите! Вкусни стават!