Тайните сватби: новата мода в Холивуд

Звездите обаче трудно опазват неприкосновеността си
7 авг 2015 22:42, Петя Славова
0
Тайните сватби: новата мода в Холивуд
Снимка: архив, Reuters

Актьорът Аштън Къчър избра за сватбата си с актрисата Мила Кунис място, наречено "Тайната градина", Брад Пит и Анджелина Джоли криха новината, че са сключили брак в продължение на пет дни, а Дженифър Анистън се врече във вярност на съпруга си Джъстин Теру в задния двор на имението си. Изглежда тайните сватби са новата мода сред холивудските звезди, предаде Ройтерс.

Изненадващото бракосъчетание на Анистън и Теру се явява третият път, в който през последно време водещи звезди на Холивуд успяват да разменят брачните си обети, избягвайки медийния цирк.  Потайните сватбени церемонии рязко се отличават от пищните и бляскави сватби на знаменитости в миналото.

"Известните личности, подобно на всички останали, живеят в съвременния медиен свят и за тях е изключително трудно да пазят неприкосновеността си. От години за любовния живот на Дженифър Анистън например се говорят какви ли не неща, често прекомерни. Все пак знаменитостите разполагат със средства да защитят неприкосновеността си и ги използват. Личният им свят е труднодостъпен", казва Джей Ди Хейман, заместник главен редактор на сп. "Пийпъл", цитиран от БТА.

За Хейман не е изненада, че Анистън, от чийто любовен живот медиите са обсебени от години, е заложила на частна церемония. Той напомня, че бившата звезда от сериала "Приятели" страни от социалните мрежи и няма профили във Фейсбук, Туитър или Инстаграм.

Според публикациите 46-годишната Дженифър Анистън се е омъжила за избраника си Джъстин Теру, който следващата седмица ще отпразнува 44-ия си рожден ден, в присъствието на 70 гости. Те са били поканени на парти в двора на имението им в Бел Еър по случай предстоящия рожден ден на Теру и едва на място са разбрали, че всъщност присъстват на сватба.

Бракосъчетанието на Дженифър Анистън с Джъстин Теру доста се различава от сватбата й с Брад Пит през 2000 г. в Малибу, озвучавана от четири групи и госпъл хор, осветена от фойерверки и на предполагаема стойност 1 милион долара.

Бившият съпруг на Анистън също избра потайността, когато за втори път мина под венчило с холивудската звезда Анджелина Джоли. Пит и Джоли се ожениха на скромна церемония в параклис в провинциалното им имение във Франция през август 2014 г. Главните гости бяха шестте им деца. В очакване на голямото събитие медиите години наред спекулираха около него и пращаха звездната двойка на предполагаеми сватбени церемонии в Индия и Африка. Когато най-сетне сключиха брак, Брад Пит и Анджелина Джоли успяха да опази новината от света в продължение на пет дни.

Потуленото бракосъчетание на Пит и Джоли рязко контрастираше с пищната и шумно отразена сватба на техния близък приятел Джордж Клуни, който през септември миналата година се венча във Венеция за британската адвокатка Амал Аламудин.

Миналия месец звездата от сериала "Двама мъже и половина" Ащън Къчър избра "сънливия" 4 юли, когато САЩ празнуват Деня на независимостта, за да сключи тайно брак с половинката си, актрисата Мила Кунис на място, наречено "Тайната градина". Вестта за сватбата им се разнесе едва два дни по-късно.

Подобно на Брад Пит и Дженифър Анистън, Аштън Къчър също има предишен опит с брак, около който се е вдигал обществен шум - с холивудската звезда Деми Мур, с която се разведе през 2013 г.

"Къчър също вече се е женил "публично" за друга знаменитост. Каквито и пориви да са имали той, Пит или Анистън за следващ брак под светлините на прожекторите, явно добре са ги осмислили и потиснали", казва Хейман.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: холивудтайни сватби
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари