Синът на Дейвид Боуи: Ще ставам татко!

Новината за бебето идва месец след смъртта на певеца
11 фев 2016 15:14, Петя Славова
4
Синът на Дейвид Боуи: Ще ставам татко!
Снимка: архив, Reuters
На 10 февруари - точно месец след смъртта на баща си, легендарният музикант Дейвид Боуи, синът му, режисьорът Дънкан Джоунс оповести, че ще става татко за първи път, съобщи Контактмюзик.
 
44-годишният Джоунс е споделил с последователите си в Тwitter нарисувана на ръка илюстрация на бебе с пъпна връв, подаваща се от стомаха му, и думите: "Аз чакам" в диалогов балон. С картичката бъдещият татко е съобщил на Дейвид Боуи още през декември, че ще става дядо.
 
Посланието към публикацията на Дънкан Джоунс гласи: "Днес се навършва един месец, откакто татко почина. Направих тази картичка за него за Коледа. Бебето трябва да се роди през юни. Кръговратът на живота. Обичаме те, дядо".
 
Детето на Дънкан Джоунс и фотографката Родин Ронкильо - негова съпруга от 2012 г., щеше да е първото внуче на Дейвид Боуи, починал на 10 януари на 69-години след 18-месечна тайна битка с рака.
 
Джоунс е единственият син на легендарния музикант от брака с първата му съпруга Анджи Боуи, припомня БТА. От втория си брак със супермодела Иман Боуи има 15-годишна дъщеря, Лекси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И той ли е илюминатска кукла?
3
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
има вид на избягал от карлуково
2
0
 
13
 
! Отговори
Petar, NY преди 8 години
Жив и здрав!
1
10
 
6
 
! Отговори
ICo преди 8 години
Ху гивс а фак!??!