Смяна на ролите: От любовница – съпруга

Кои звезди успяха да разведат половинките си
22 фев 2016 16:07, Теодора Драгоева
28
Смяна на ролите: От любовница – съпруга
Снимка: Reuters

В Холивуд има някои знаменити любовници, които успяха да разведат своите любими мъже и самите те да се превърнат в съпруги, въпреки че предизвикаха огромно обществено неодобрение.

Обикновено се счита, че любовницата е третото колело във връзката или жената, която свири втора цигулка, но не винаги е точно така.

Има мъже, които с готовност се разведоха със законните си половинки в името на това да последват сърцето си.

Всички знаем историята на Брад Пит и Анджелина Джоли, които се влюбиха на снимачната площадка на филма "Мистър и мисис Смит", докато той все още беше уж щастливо женен за симпатичната Дженифър Анистън.

Анджелина обаче, не е жена която може да играе второстепенна роля, както в киното, така и в живота. Тя открадна Брад от Дженифър и години наред хората не ѝ го прощаваха. 

Само за няколко месеца, Анджи успя да убеди Брад, че е по-достойна за негова половинка от Анистън и той набързо сложи край на брака си, а днес Анджелина е тази, която носи фамилията Пит.

Кои любовници още станаха примерни съпруги вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
25, какво казва това за мен? Нали го написах?"Не е ли готино да си най-черната в очите им, за да могат да видят те бялото в живота си и да го оценят?"
22
2
 
0
 
! Отговори
до 10 и 12 преди 8 години
Дори не се усещаш колко жалко е това, което казваш. Всички са си тръгвали от теб... Всички. При това щастливи. Или са намерили щастието след като са си тръгнали от теб. А ти дори не се усещаш какво казва това за теб. А един от тях дори си е тръгнал нацяло. Предпочел е тотално да се махне от тоя свят. Още по-жалко.
21
2
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Съжалението ми е само мимолетно, когато чета постове като 10, 11 и 12 и след това отлита сякаш не го е имало. Въпрос на запазена човечност и съчуствие. Както и да е, лека нощ отново.
20
2
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
22, няма проблем. Аз ще нося щастието в себе си, ти си носи съжалението. Всеки както си го избере.
19
2
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Хубаво тогава представяй го както искаш, то аз пак те съжалявам защото ТИ не си намерила щастието. Лека нощ.
18
2
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
20, не ме интересува как гледат мъжете на моя опит с тях. Аз съм щастлива, че те в момента са щастливи. Всички доказателства, до които имам достъп показват това. Едни успели, хубави двойки, да са живи и здрави, които мен също ме правят щастлива. Собственото щастие не идва от външен човек от вътрешната ти мъдрост, която те кара да погледнеш трезво, над нещата и над чисто егоистичните човешки нужди да бъдеш непременно щастлив,щот имало някой външен. Моето щастие е вътрешно.Външните нямат значение.
17
2
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Съжалявам, но грешиш щастието не е да гледаш как другите са щастливи а сам да изпитваш това щастие. А и се съмнявам че мъжете за които говориш гледат на нещата по същия начин като теб.
16
2
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Аз съм щастлива, ако другите са щастливи. Стремежът към собствено щастие е проява на его-то. Няма нужда.
15
2
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
За кое искаш да ми съчувстваш? Че съм щастлива, че мъжете, които съм обичала сега са обичани по начина, по който те желаят, копнеят и са искали ли, че не проявявам егоизъм, ярост, мъка, съжаление за нещо пропуснато или че това не се е случило на мен? Нали това е любовта. Да оставиш обичаните да бъдат обичани, даже да не си там физически. Нека. Няма нужда от съчувствие. Ако проумееш какво написах може и да се доближиш малко до истината за смисъла на живота в тяло.
14
2
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Тъжното е, че ти не си станала щастлива.
13
2
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
14, хайде няма нужда. Не ми трябва съчувствие за мъдрост и висша мисъл и житейски опит, до който достигнах след години чудене къде съм грешала. Е, не съм грешала. Направила съм трима мъже много щастливи. Изиграла съм си ролята. В момента са окрилени, обгрижени и обичани. Нека така да бъде и за напред. Не виждам кое е лошото тук?! Кое тук е за съжаление?
12
2
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Холивуд е Содом и Гомор, там е един от центровете на пропагандата за морална деградация. Актьорите се женят, изневеряват развеждат и с това промотират и разпространяват това поведение сред феновете си което от своя страна води до деградация на нравите в обществата.
11
2
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До ЖенаСтава ми тъжно и ти съчуствам като чета какво си написала въпреки, че знам че понякога можеш да си доста заядлива.
10
4
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Нещастен мъж зад себе си не съм оставяла. Те винаги си тръгваха щастливи, че са се оттървали от мен, онази, която много им тежеше. Е, сега животът им е лек и лесен. Яко!
9
4
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Понякога трябва да жертваш собственото си щастие, за да е щастлива друга, да са щастливи тези, които си обичала с други жени, които те са избрали за собственото си щастие. Не е ли това благородно? Не е ли готино да си най-черната в очите им, за да могат да видят те бялото в живота си и да го оценят? Мда. Щастлива съм разбира се.
8
4
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
8, щастлива съм разбира се. Всички мъже, които съм обичала в живота си са в момента щастливи и обичани от жените си, от които те искрено се възхищават. Всичките са успели в живота си и смятам вървят по един хубав път. Какво по-добро доказателство за това, че зад себе си оставям щастие?!
7
3
 
1
 
! Отговори
до Жена преди 8 години
Ти пък щото си много щастлива, нали?
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За пример ли ни ги давате? Че не мога да разбера.
5
6
 
5
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Все едно на някой му пука дали Джолиту, дето от съпруга два пъти е станала любовница на Питчо и ...ето тук направо ще се просълзя и го спасява от дрогата и мизерния животец, който големият мъШ Брад е живял докато е бил в брак с Дженифър Анистън, ама що не я е оставил като е разбрал,че не я обича, ами от позиция на времето се изръсва сега. Най-накрая пиленцата се намерили, мотали 6 деца по целия свят и проповядвали мир и любов. А пътя им послан с ...нещастие. Браво! Достоен животец.
4
12
 
5
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Мда, нищо не остава незабелязано и всеки си плаща за това, което е извършил. Кака ти Джоли затова остана без органи и се отряза цялата отвътре.....