5 г. по-късно: Кристен Стюарт беше грешка, призна Сандърс

Те имаха кратък романс на снимките на "Снежанка и Ловецът"
5 апр 2017 22:00, Петя Славова
0
5 г. по-късно: Кристен Стюарт беше грешка, призна Сандърс
Източник: Reuters, архив

Пет години по-късно, режисьорът Рупърт Сандърс коментира авантюрата си с актрисата Кристен Стюарт като грешка. Двамата изживяха кратък любовен роман по време на снимките на „Снежанка и Ловецът“ през 2012 г.

Техните отношения станаха причина да развалят тогавашните им връзки – Сандърс със съпругата му Либърти Рос, а Стюарт се раздели с партньора си от „Здрач“ Робърт Патинсън.

По-късно двамата се събраха, но съвсем за кратко, докато Кристен не реши, че вече харесва жени. Тя започна да се среща с Алиса Каргайл, певицата Соко, St Vincent и моделът Стела Максуел.

Сега Сандърс се занимава с промоцията на новия си филм „Дух в броня“ с участието на Скарлет Йохансон. По време на участията му, режисьорът обясни: „Никога не знаеш какво може да ти поднесе животът. На всеки ъгъл ни посреща неизвестното, това е животът. Просто трябва да умеем да се абстрахираме и да продължим напред. Всички грешат. Мисля, че ще правя още грешки и ако не е така, дали животът ми ще е така интересен“, каза той пред Metro.

А кой е близък днес до него, режисьорът така и не издаде.

Повече новини за звезди четете на Tialoto.bg


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари