Силиконовата Илона Попова – истинско бедствие

Откровена в безумен статус, който впоследствие премахна
11 юни 2017 21:24, Александър Попов
58
Силиконовата Илона Попова – истинско бедствие
Източник: Facebook

Всяка седмица Tialoto.bg ще обръща внимание на статуси и изказвания на родни и чужди звезди, които са ни направили впечатление през изминалите седем дни. За съжаление стартираме с нещо пошло и неграмотно, че чак смешно.

Започваме с една от участничките в конкурса Мис Силикон – Илона Попова. Тя със сигурност не е толкова известна за обществеността, но няма как да я подминем. Защото конкурси от рода на Мис Силикон може и да не са проблем, но когато подобни титани на мисълта се насаждат на публиката става опасно.

Още по-опасно е една жена да се хвали, че само силиконът й струвал 10 000 лв. – колкото колите на някакви нейни съпернички. Един вид – да не ѝ се хвалят.

Правописът на споменатата Илона показва, че часовете по литература не са ѝ били сред любимите. Но нали си има силикон, какво означават някакви си запетайки, пълен и кратък член (Илона, за правопис става въпрос – б. а.).

Вижте по-долу статуса ѝ в Tialoto.bg, който впоследствие премахна – може би от срам. А нашата оценка е – истинско бедствие! И спираме да разсъждаваме за разлика от нея...


58
Още по темата: Илона Попова
Още от
Напиши коментар Коментари
45
0
 
17
 
! Отговори
Пенчо преди 1 година
Мерзко е за една жена да се облича в мъжки дрехи(панталони,клинове),да има татуировки,пиърсинг по тялото си,да има силикон в гърдите и устните. Грозно е и да се гледа жена,която се държи просташко,псува,пърди,държи се нескромно,неприлично,непочтително и неподобаващо за една жена. Загубиха ли българките,представите за почтеност,женственост,естествена,природна красота(телесна и душевна)?
44
0
 
17
 
! Отговори
Пенчо преди 1 година
Горката Илона. Сама себе си се е направила за срам и позор. Мои познати,които са учили в Богословския факултет казват,че да се татуира тялото,както и да се правят разни "разкрасителни"операции и интервенции,това е недопустимо и забранено в Християнската Вяра. Свещеното Писание(Светата Библия) пише,че е грях човек да загрозява тялото си с татуировки и пиърсинг(та какво остава за силикон,хиалуронова киселина в устните и прочие гадости!). Тази Илона е срам и позор за близките си и за Богословския
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ахахахахаха, някой от този сайт да се подиграва на друг за правопис е просто трагикомичнооооо...

Погледнете си само материалите от последния час!
42
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Плюене, злоба, завист клюки това са качества които българина притежава в изобилие. Някой сеща ли се защо никой по света не ни понася. Хора радвайте се на живота и приемайте хората такива каквито са.
41
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тази снимка ще я покажа на кучето си, следващия път когато не иска за си изяде яденето, като ще му кажа че ще му я покажа на живо. сигурен съм, че ще омете всичко от паничката веднага.
40
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно нe са останали жени в България, щом тази минава за красавица....кой им вдига самочувствието на тези караконджули....за очила ли пари нямате?
39
0
 
15
 
! Отговори
лУД преди 1 година
Трябвало е акъл да си имплантира вместо силикон !
38
0
 
17
 
! Отговори
Кирил преди 1 година
Тази жена е ужасна ! Не виждам защо толкова много и се обръща внимание ? На всяка ПРОСТА жена в България със снимка по бански, половин зърно на показ и огромен луфт м/у краката ли трябва да се обръща внимание ? Не мога да разбера защо толкова много се лансира тази жена ?! Заради простотията или заради това, че е хубава ? Не вярвам да е второто, защото 90 % от тук коментиращите мъже, няма и да се обърнат след мис силикон ако я видят на улицата..
37
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В този конкурс допускат и 40+ ли :o Еха!
36
0
 
0
 
! Отговори
65 преди 1 година
Е коментар като този на 35_,,умната” ме разби.Смърт,кремация,залепнал силикон.
35
1
 
13
 
! Отговори
Кукумицин грозен преди 1 година
Пълно грозило кукумицин. С немита коса, нечистоплътна. Ужассссс
34
9
 
4
 
! Отговори
мераклия преди 1 година
Абе незнам дали е бедствие или не, ама ако я хвана няма да и сляза от зaдниka 2-а дена... ще я разчекна като варено пиле
33
1
 
6
 
! Отговори
до Сел преди 1 година
Каквото повикало, такова се обадило.

Или според теб трябваше да и адвокатства ли?
32
10
 
12
 
! Отговори
сел преди 1 година
Тая статия е не по-малко злобарска и комплексарска от статуса на миската.
31
0
 
6
 
! Отговори
Зиг преди 1 година
Абе, на тая главата ѝ с нищо не се връзва...
30
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Господ като е раздавал акъл, тя е била на опашка за силикон😂
29
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая може ли да удуши патока? Имам предвид качествено!!!
28
6
 
6
 
! Отговори
умната!! преди 1 година
основния проблем със силиконовите плънки е че при смърт ако силикона небъде отстранен а тялото на починалата бъде кремирано, е че силикона яко загаря в газовата камера, след което роднини трябва да го изчегртват със шпакли
27
1
 
26
 
! Отговори
Ангел преди 1 година
Ама защо ги правите все по Известни тези глупави Златотърсачки, които само след 10 години ще видят какво е да си Отхвърлен от обществото ***, със застаряваща и вече ненужна на никому външност!Да я видим тогава ,без пукнат петак в джоба и най-вече без съпруг и семейство как ще работи за 500 лв като продавачка в на някой битак!
26
2
 
15
 
! Отговори
Мечо Пух преди 1 година
Сега разбрахме, че освен красива (което е очевидно за всички) тази ***** е богата умна и смирена... тоест получихме достъп до вътрешната красота на това богато и умно създание!

25 идеи за пеперуден маникюр
25 идеи за пеперуден маникюр

25 идеи за пеперуден маникюр

Дневен хороскоп за 20 август
Дневен хороскоп за 20 август

Дневен хороскоп за 20 август