Силиконовата Илона Попова – истинско бедствие

Откровена в безумен статус, който впоследствие премахна
11 юни 2017 21:24, Александър Попов
58
Силиконовата Илона Попова – истинско бедствие
Източник: Facebook

Всяка седмица Tialoto.bg ще обръща внимание на статуси и изказвания на родни и чужди звезди, които са ни направили впечатление през изминалите седем дни. За съжаление стартираме с нещо пошло и неграмотно, че чак смешно.

Започваме с една от участничките в конкурса Мис Силикон – Илона Попова. Тя със сигурност не е толкова известна за обществеността, но няма как да я подминем. Защото конкурси от рода на Мис Силикон може и да не са проблем, но когато подобни титани на мисълта се насаждат на публиката става опасно.

Още по-опасно е една жена да се хвали, че само силиконът й струвал 10 000 лв. – колкото колите на някакви нейни съпернички. Един вид – да не ѝ се хвалят.

Правописът на споменатата Илона показва, че часовете по литература не са ѝ били сред любимите. Но нали си има силикон, какво означават някакви си запетайки, пълен и кратък член (Илона, за правопис става въпрос – б. а.).

Вижте по-долу статуса ѝ в Tialoto.bg, който впоследствие премахна – може би от срам. А нашата оценка е – истинско бедствие! И спираме да разсъждаваме за разлика от нея...


58
Още по темата: Илона Попова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
18
 
! Отговори
Пенчо преди 3 години
Мерзко е за една жена да се облича в мъжки дрехи(панталони,клинове),да има татуировки,пиърсинг по тялото си,да има силикон в гърдите и устните. Грозно е и да се гледа жена,която се държи просташко,псува,пърди,държи се нескромно,неприлично,непочтително и неподобаващо за една жена. Загубиха ли българките,представите за почтеност,женственост,естествена,природна красота(телесна и душевна)?
43
0
 
18
 
! Отговори
Пенчо преди 3 години
Горката Илона. Сама себе си се е направила за срам и позор. Мои познати,които са учили в Богословския факултет казват,че да се татуира тялото,както и да се правят разни "разкрасителни"операции и интервенции,това е недопустимо и забранено в Християнската Вяра. Свещеното Писание(Светата Библия) пише,че е грях човек да загрозява тялото си с татуировки и пиърсинг(та какво остава за силикон,хиалуронова киселина в устните и прочие гадости!). Тази Илона е срам и позор за близките си и за Богословския
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ахахахахаха, някой от този сайт да се подиграва на друг за правопис е просто трагикомичнооооо...

Погледнете си само материалите от последния час!
41
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плюене, злоба, завист клюки това са качества които българина притежава в изобилие. Някой сеща ли се защо никой по света не ни понася. Хора радвайте се на живота и приемайте хората такива каквито са.
40
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тази снимка ще я покажа на кучето си, следващия път когато не иска за си изяде яденето, като ще му кажа че ще му я покажа на живо. сигурен съм, че ще омете всичко от паничката веднага.
39
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно нe са останали жени в България, щом тази минава за красавица....кой им вдига самочувствието на тези караконджули....за очила ли пари нямате?
38
0
 
17
 
! Отговори
лУД преди 3 години
Трябвало е акъл да си имплантира вместо силикон !
37
0
 
19
 
! Отговори
Кирил преди 3 години
Тази жена е ужасна ! Не виждам защо толкова много и се обръща внимание ? На всяка ПРОСТА жена в България със снимка по бански, половин зърно на показ и огромен луфт м/у краката ли трябва да се обръща внимание ? Не мога да разбера защо толкова много се лансира тази жена ?! Заради простотията или заради това, че е хубава ? Не вярвам да е второто, защото 90 % от тук коментиращите мъже, няма и да се обърнат след мис силикон ако я видят на улицата..
36
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В този конкурс допускат и 40+ ли :o Еха!
35
0
 
1
 
! Отговори
65 преди 3 години
Е коментар като този на 35_,,умната” ме разби.Смърт,кремация,залепнал силикон.
34
1
 
14
 
! Отговори
Кукумицин грозен преди 3 години
Пълно грозило кукумицин. С немита коса, нечистоплътна. Ужассссс
33
10
 
5
 
! Отговори
мераклия преди 3 години
Абе незнам дали е бедствие или не, ама ако я хвана няма да и сляза от зaдниka 2-а дена... ще я разчекна като варено пиле
32
1
 
7
 
! Отговори
до Сел преди 3 години
Каквото повикало, такова се обадило.

Или според теб трябваше да и адвокатства ли?
31
10
 
14
 
! Отговори
сел преди 3 години
Тая статия е не по-малко злобарска и комплексарска от статуса на миската.
30
0
 
7
 
! Отговори
Зиг преди 3 години
Абе, на тая главата ѝ с нищо не се връзва...
29
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господ като е раздавал акъл, тя е била на опашка за силикон😂
28
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая може ли да удуши патока? Имам предвид качествено!!!
27
6
 
7
 
! Отговори
умната!! преди 3 години
основния проблем със силиконовите плънки е че при смърт ако силикона небъде отстранен а тялото на починалата бъде кремирано, е че силикона яко загаря в газовата камера, след което роднини трябва да го изчегртват със шпакли
26
1
 
27
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Ама защо ги правите все по Известни тези глупави Златотърсачки, които само след 10 години ще видят какво е да си Отхвърлен от обществото ***, със застаряваща и вече ненужна на никому външност!Да я видим тогава ,без пукнат петак в джоба и най-вече без съпруг и семейство как ще работи за 500 лв като продавачка в на някой битак!
25
2
 
17
 
! Отговори
Мечо Пух преди 3 години
Сега разбрахме, че освен красива (което е очевидно за всички) тази ***** е богата умна и смирена... тоест получихме достъп до вътрешната красота на това богато и умно създание!