Шупет – най-богата котка в света

Любимката на Лагерфелд печели повече от Кара Делевин
21 юли 2017 20:13, Александър Попов
13
Шупет – най-богата котка в света
Снимка: Instagram

Бялата красавица с ясносини очи от породата бирманска котка е толкова обожавана от известния си собственик, че живее като истинска принцеса. А името ѝ работи за нея и за криейтив директора на модна къща Chanel.

Само дето ненавижда парфюми, иначе отдавна да е станала и лице на Chanel №5.

Последният жест, с който дизайнерът увековечи любовта си към Шупет, бе да пусне на пазара нейно плюшено копие. Лимитираната серия на една от най-известните котки в света Лагерфелд прави в колаборация с немския производител на играчки Steiff. Плюшената писана е дълга 40 см и струва 499 евро. Пристига в стилна кутия с подарък механична мишка и, разбира се, със сертификат за автентичност. Може да се поръча в онлайн магазина на дизайнера – кarl. com, където се продават и други скъпи стоки от серията, свързана с любимата котка.

Оттам за 281 евро може да си купите ароматна свещ с неин автограф, за 317 ще получите цветна чанта с уши и мустаци, а за 299 евро – моден суитшърт със стилизиран образ на известното животинче. Ако не сте толкова платежоспособни, но истински си падате по Шупет, за вас има книга само за 21 евро, в която е описан невероятният ѝ котешки живот с множество снимки.

Истинската Шупет е невероятно стилна, затова има десетки хиляди последователи в Instagram и Twitter. Тя може да се мери с модели от ранга на Кендъл Дженър, защото няколко пъти е била корица на известни модни списания. Освен това, според проучване, направено от New York Daily News, през 2015-а Шупет е спечелила над 4 милиона долара – повече, отколкото моделът Кара Делевин за същата година.

Лагерфелд обаче счита, че няма опасност котката му да пострада от звездомания, защото във вените ѝ тече благородническа кръв.

„Тя няма представа колко е известна. Просто се държи като истинска принцеса, всяко нейно движение е прекрасно. И има толкова сини, сини, сини очи!“.

За лайфстайла на котката Шупет четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: карл лагерфелдШупет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
hahh преди 6 години
Моят котак също е от бирманска порода и е доста,доста по красив.Очаквам скоро и той да започне да печели по 4-5 милиона:)
9
0
 
1
 
! Отговори
не преди 6 години
разбрахте ли какво говори
8
0
 
1
 
! Отговори
личи преди 6 години
не е обратен човека
7
0
 
0
 
! Отговори
обикновен преди 6 години
самотни творци на слава всред слава
6
0
 
1
 
! Отговори
затова преди 6 години
котката не говори
5
0
 
1
 
! Отговори
блясък преди 6 години
толкова ли хората са по лицемерни
4
0
 
5
 
! Отговори
не ги разбирам преди 6 години
некои хора изтрещяха
3
2
 
6
 
! Отговори
extremist преди 6 години
Шупет е спечелила над 4 милиона долара - В СИРИЯ ЦАРИ ГЛАД, В БЪЛГАРИЯ БЕДНОСТ....ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА, МОДЕРНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ, И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ. ПОРЕДНАТА НОВИНА КОЯТО ДОКАЗВА ЧЕ ЕВОЛЮЦИЯТА НА ДВУКРАКИТЕ МЛЕКОПИТАЕЩИ ХУМАНОИДИ ВСЪШНОСТ Е ДЕВОЛЮЦИЯ
2
2
 
3
 
! Отговори
до съставителя преди 6 години
Може да намерите снимка на Лагерфелд усмихнат, да му видите зъбите.
1
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква глупост....