Ан Хатауей спира да пие. Мори я махмурлукът!?

Нужна била трезва глава за 2-годишния й син
23 яну 2019 19:55, Ивета Иванова
13
Ан Хатауей спира да пие. Мори я махмурлукът!?
Снимка: Reuters

Ан Хатауей е решила да спре да пие алкохол в бъдеще. А причината - не искала да има махмурлук сутрин, за да може да помага на 2-годишния си син и да го приготвя за детска градина или училище.

Звездата от "Дневниците на принцесата" каза в предаването "The Ellen Degeneres Show": "Спрях да пия през октомври, и ще е така 18 години. Ще спра да пия, когато моят син си е вкъщи, просто защото не ми харесва и той стига възраст, в която наистина ще се нуждае от мен сутрин. Една сутрин го оставих в градината, а бях с махмурлук. Не шофирах аз, но това ми беше достатъчно. Не ми хареса".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
8
 
! Отговори
Питанчев преди 5 години
Статията означава ли че до 2 годишната възраст на сина си тая "мама" яко се е нарязвала със всякакъв алкохол и на сутринта и е трябвало кофа зелева чорба за да влезе в кондиция и да нахрани/ кърми детето си ?
8
1
 
9
 
! Отговори
ЕДИН СТАР ВИЦ преди 5 години
Ан Хатауей се нарезала люто и заспала на бара. Двама "бежанци" като видели че не мърда решили да е оправят, замукнали я на паркинга и яко я оправили.След 2-3 дни Ан Хатауей отново се появява в бара. Бармана я пита: - пак ли от същото да бъде ? - ами не, нещо друго налей, рекла Ан Хатауей, щото от онова много болят дупките .....
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ан Хатауей е решила да спре да пие алкохол в бъдеще. А причината - не искала да има махмурлук сутрин, за да може да помага на 2-годишния си син и да го приготвя за детска градина или училище."Явно целият й ден е "пей сърце" без никакво натоварване. В почивните дни и отпуските пия твърд концентрат без ограничения, обаче в края на работните дни ме събаря съвсем малко количество заради натрупаната умора.
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пият ,друсат се и се сношават безразборно безначение пола или го правят с цел да се "развият " в Холивуд , а като не мине номера викат че са насилени ! Анчето дори се качи на влакчето на либералните ,иска да спасява черно кожите от лошите бели ... как да остане иначе известна . Ще дадат Оскар на Черната Пантера да покажат че не са расисти .
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До три, Пешо: Да. Само на тебе. Аз бих я обладал без да се замислям. Особено ако пусне дебелия ми доктор на визитация в Задната клиника...
4
2
 
20
 
! Отговори
Отец Гавраил преди 5 години
Махмурлукът е най-голямата злина за благочестивите люде които много обичат да консумират алкохол. Защото махмурлукът е дело на рогатия който всячески се стреми към хорски страдания. Да се държим заедно срещу махмурлука. братя. Няма да е лесно защото врагът е подъл. Но вярата и 50 грама на следващият ден, действат като светена вода за рогатия и той временно отстъпва!
3
11
 
11
 
! Отговори
Petar, NY преди 5 години
Само на мен ли ми е противна?
2
3
 
17
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
Като й чета излиянията, май няма да има нужда да спира алкохола, понеже и една мозъчна клетка не й е останала от него, а то без мозък няма и махмурлук.
1
0
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Тази новина ще помогне ли на Скот Кълъмбъс да се върне отново сред нас?