Кои са най-странните алергии на звездите?

Ева Лонгория се обрива от парфюми
9
Кои са най-странните алергии на звездите?
БГНЕС

Холивуд ни се струва като място, в което нищо лошо не може да ти се случи. Животът на звездите е изпълнен с партита, огромни къщи, скъпи коли и непрестанни пътувания. Зад всичко това обаче се крие нещо много простичко – известните личности са обикновени хора, точно като нас.

Трудно ни е да си го представим, но е така. Доказателство за това са милионите видеа, които звездите споделят, за да ни покажат как се грижат за себе си. По този начин разбираме, че всъщност стегнатото тяло и красивата кожа не идват даром, а са плод на усилени тренировки и огромна грижа за себе си. 

Освен че полагат сили да изглеждат добре, звездите имат и още общи неща с обикновените хора. Те също страдат от обриви, болки в корема и подуто лице в резултат на различни алергии. Някои от известните личности получават по-сериозна реакция и дори се озовават в Спешното отделение.
 
Вижте 10 звезди, които имат странни алергии

Ариана Гранде: Домати
 
През май 2019 година Ариана трябваше да отмени четири дати от турнето си. Причината беше, че е проявила алергия към домати. „Открихме, че имам някаква алергия към домати и гърлото ми толкова се поду, че почти се затвори. Болките са толкова ужасни, когато преглъщам, че все едно ям кактус“, написа тогава изпълнителката.
 
Ева Лонгория: Парфюм
 
Актрисата признава, че алергията ѝ към определени съставки в парфюмите я е накарала да създаде собствен аромат през 2009 година. По този начин тя ще избегне страничните ефекти и винаги ще мирише добре. „Алергична съм към това още от малка. Ако някой носи парфюм и се доближи до мен, ще започна да кихам безспирно“.
 
Кери Уошингтън: Храни
 
„Повечето хора не знаят, че в себе си винаги имам епинефрин, защото съм алергична към доста храни“, казва актрисата. Тя добавя, че реакцията на организма ѝ дори може да бъде фатална. Уошингтън не назовава към кои храни е алергична, но призна, че може да умре, ако не реагира навреме.

Още по темата четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно пък в Холивуд всичко може да се случи.Това е мястото където царува фалша, завистта, алчността, пошлостта, наркотиците и алкохола.И всичко пошло за което може да се сетите.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-важната сте пропуснали - алергия към липса на внимание. Води до бавна, но за сметка на това мъчителна смърт....
5
1
 
5
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Явно това са нарочили холивудците за модно сега - да гъ мъчат алергии. Един вид - вижте - вие сте без работа и доходи, но ако знаете ние колко сме зле!
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ли тая лелка Лонгория татуирана дет си хваща татуирани милионери баскетболисти артисти бизнесмени и сякви *** ане слаб и безработен българин над 100 годишен дето никога не е докосвал жена отврат
3
0
 
7
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
аз пък съм алергичен към подобни простотии в медиите
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първата не я познавам но съм сигурен че не е яла домате или поне не истинско, а третата изобщо не я познавам и за това не ме интересува това което даже и тя не знае.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А аз се обривам само при вида на тая Лонгория-...