Хари и Меган категорични: Нямаме общо с книгата за нас

Тя ще излезе през август, двойката не е давала интервюта
26 юли 2020 08:31, Ния Христова
5
Хари и Меган категорични: Нямаме общо с книгата за нас
Снимка: БГНЕС
Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са категорични, че нямат общо с предстояща книга, посветена на времето им в британското кралско семейство.
 
Херцозите на Съсекс заявяват, че не са интервюирани за биографичната книга и нямат никакъв принос към нея.
 
Книгата, озаглавена "Да откриеш свободата" и предстои да бъде публикувана през август. Според британски медии се очаква тя да хвърли светлина върху неудовлетвореността на двойката от двореца и пресата.
 
"Херцогът и херцогинята на Съсекс не са интервюирани за книгата, нито имат принос към нея. Тази книга се основава на собствените преживявания на авторите като членове на кралския кореспондентски корпус", се посочва в изявление на говорител на двойката.
Още по темата
 
Книгата на Каролин Дъранд и Омид Скоби се очаква да акцентира върху усещането на двойката, че не получава подкрепа от кралската институция, според в. "Дейли телеграф".
 
В. "Таймс" цитира откъси от нея, които предполагат вътрешни борби между членовете на семейството. Също така, че според Хари някои негови близки не харесват Меган, а други смятат, че популярността на двойката трябва да бъде "обуздана".
 
Според "Дейли телеграф" книгата представя Хари и Меган като "разрушителни сили", способни да модернизират монархията, които трябва да бъдат обезкуражени от "сивите кардинали" и враждебното медийно отношение.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха!!! Понеже не били интевюирани и книгата не струвала!!! Че тогава да не купуваме книгите за Тръмп, а?Искали да реформират монархията? И какво искат да я реформират? Децата да не се вписват с определен пол ли? Като тяхното дете ли!И престолонаследника и народа да не знаят крал или кралица ще е докато не се самоопредели!
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казват на феновете си да не купуват книгата щото паричките няма да идат при тях. С тоя придворен нигггггър на Хари му подпари под опашката.
3
6
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Рижавия грях на Даяна ми е по-симпатичен от брат му-надутия и високомерен Уилям,който дори не може да се усмихне като хората,а само се озъбва.Меган също е по-поносима от префърцунената Кейт..По-земна е,може би защото в нея не тече "особено силна аристократична кръв"....но,да са оправат-кой както може..Ние опят ше сме си последната дупка на квала..
2
3
 
2
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
"Да би мирно седяло-не би чудо видяло!""Хем сърби,хем боли!""Не може и това в онова,и душата в рая!"Като че ли тея поговорки само за тях са измислени...
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мecти сега!