Наградите Billboard: Кои са най-добре облечените звезди?

Церемонията бе виртуална заради пандемията
17 окт 2020 14:37, Дарена Найденова
4
Наградите Billboard: Кои са най-добре облечените звезди?
БГНЕС

Двете неща, които наградите на Billboard винаги доставят на феновете си, са музика и мода. 

Въпреки продължаващата пандемия, церемонията се състоя на 14 октомври, когато звездите се събраха виртуално и на живо, за да почетат най-добрите музикални постижения за отминалите 12 месеца. Шоуто се проведе в Долби Тиътър в Лос Анджелис, което е смяна на традиционната сцена в Лас Вегас. 
 
И макар, за съжаление, да нямаше разпънат червен килим заради наложената социална дистанция, това не попречи на звездите да покажат най-добрите си тоалети за вечерта. Разбира се, всичко се случваше на 2 метра разстояние, за да се предотврати потенциално заразяване с коронавирус. 
 
От рокля с флорални апликации до минирокли с важно послание, визиите на музикалните награди на Billboard поднесоха невероятен стил, за който модните критици жадуват цяла година. В крайна сметка, с всяко наградно шоу, което се провежда тази година, се откроява едно нещо – личният стил никога не е бил по-добър. 
 
Вижте кои звезди се отличиха на тазгодишните награди
 
Кели Кларксън
 
Водещата на шоуто смени няколко тоалета по време на церемонията. Тя пристигна в Долби Тиътър със сребна рокля на „Balmain“ за 4000 долара, която цяла беше покрита с пайети. Съчета я със сандали на Роберто Кавали. След това изпълнителката се преоблече в друга рокля на „Balmain“, като този път заложи на черния цвят и сребърни пайети. 
 
За изпълнението си „Pentatonix“ тя замени тоалета си със златна рокля на Александър Вотие за над 5000 долара, включваща дълбоко деколте. След това дойде време за още една визия от „Balmain“ – златна, драпирана копринена рокля за 8000 долара с изкуствена пелерина и деколте. Това беше последвано от поредния златен външен вид – рокля на „Retrofete“ с колан, която Кларксън съчета със сандали на Роберто Кавали и голям змийски чокър.
Още за най-добре облечените звезди на наградите Billboard, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 3 години
Сириус Канопус Арктур Алфа Центавър A Вега Ригел Процион Ахернар Бетелгейзе Бета Центавър Капела A Алтаир Алдебаран Капела B Спика Антарес Полукс Фомалхаут Денеб Бекрукс Алфа Центавър B Регул Акрукс A Адара Шаула Гакрукс Белатрикс Ел Нат Миаплацидус Алнилам Алнитак A Алнаир Алиот Gamma2Velorum A Kaus Australis Mirfak Wezen Benetnasch (Alkaid) Sargas Dubhe A Alhena Peacock Atria Кастор A Murzim (Mirzam) Алфард Hamal Полярната звезда Delta Velorum A